Servisne informacije za utorak, 26. Februar

U trebinjskom porodilištu u protekla 24h nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 h obavljena su 30  pregleda u ambulanti i 14 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje električnom energijom na području grada Trebinja uglavnom uredno, te najavljuju isključenja trafostenice Nobedor  od 9 h do 10h, kao i da ce zbog radova bez napajanja biti i trafostanica Jablan do od 9h do 13h.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno, i nema najvljanih isključenja vode potvrdili su u JP Vodovod.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su 6 intervencija za protekla 24 sata. Registrovano je i 3 požara na području grada.

Pripadnici PU Trebinje u protekla 24h evidentirali su dva krivična djela u Trebinju.

U Trebinju je jutros u sedam časova temperatura vazduha iznosila 3 stepena. Vlažnost vazduha je iznosila 68% , vazdušni pritisak 995 mb. Duvao je sjevero istočni vjetar brzinom od 2 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća i Gacko 3 stepena,  Nevesinje 2,Čemerno -4. Na Čemernom trenutno pada snijeg, a ima i 34 cm starog snijega.

Danas će u našoj zemlji prije podne preovladavati umjereno do pretežno oblačno, a poslije podne pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjeren zapadnim i sjeverozapadni. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne umejerena bura. Dnevne temperature od 6 do 12, na jugu do 16 stepeni.

HP, februar, 2019.