Servisne informacije za utorak , 25. jun

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje većeg dijela Trebinja električnom energijom uredno i napominju će potrošači trafostanice Abazovina 2 ostati bez električnog napajanja u periodu od 8 do 13h.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 33 pregleda u ambulanti i 17 na terenu.

Vodosnabdijevanje većeg dijela Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su dva  krivična djela (Trebinje, Gacko)  i četiri saobraćajne nezgode u Trebinju.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 23 stepen. Vlažnost vazduha je 64% , vazdušni pritisak 985 mb. Duva istočni vjetar brzinom do 3 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 24, Nevesinje 20, Gacko 19 i Čemerno 15 stepeni.

Danas se u Bosni očekuje umjereno ponegdje pretežno oblačno vrijeme uz postepeno razvedravanje tokom dana. U Hercegovini pretežno sunčano. Ponegdje u Bosni je moguća slaba kiša ili lokalni pljuskovi rijetko praćeni grmljavinom. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnje temperature od 13 do 19, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 25 do 30, na jugu do 33 °C.

HP, jun 2019.