Servisne informacije za četvrtak, 23. januar

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je elektro napajanje uglavnom uredno i da će zbog radova na rekonstrukciji linija bez struje biti trafostanice Rupe, Geljev most, Gučina kolo, Rapti i repetitor Skočigrm.

Pomenute trefostanice i repetitor struju neće imati do 13 časova.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 25 pregleda u ambulanti i 7 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu intervenciju u Pridvorcima gdje su gorjeli trava i nisko rastinje.

Pripadnici policijske uprave Trebinje evidentirali su jedno krivično djelo protiv imovine u Trebinju, te dvije sobraćajne nezgode sa materijalnom štetom takođe u Trebinju. U Bileći je za protekla 24 sata evidentirano jedno narušavanje javnog reda i mira.

Vodosnabdijevanje Trebinja danas je uredno, nema najavljenih isključenja vode.

U Trebinju su jutros 3 stepena, vlažnost vazduha je 63 procenata, a vazdušni pritisak je 997 milibara. Duva sjeverni vjetar brzinom do 2 m/s.

U sedam časova u Bileći izmjereno -5 stepeni, Gacko i Čemerno -1, Nevesinje 2 stepena.

Danas će povećane niske naoblake biti na području Krajine, sjevera i sjeveroistoka Bosne. U centralnim i istočnim područjima većinom sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Sunčano u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Vjetar u Bosni slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini slaba bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 5°C, na jugu zemlje od 10 do 13°C.

 

 

HP, januar 2020.