Servisne informacije za subotu, 22. jun

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje većeg dijela Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najvljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 35 pregleda u ambulanti i 10 na terenu.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su dvije saobraćajne nezgode  i jedno krivično djelo u Trebinju i dva narušavanja javnog reda i mira u Gacku.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 22 stepena. Vlažnost vazduha je 67% , vazdušni pritisak 985 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom od 1 do 4 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 21, Nevesinje 19, Gacko 17 i Čemerno 16 stepeni.

Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme, uz postepeno naoblačenje tokom dana. Prije podne pljuskovi i grmljavina su mogući ponegdje u Krajini. Poslije podne i u večernjim satima, u Bosni se očekuje kiša, pljuskovi i grmljavina. U sjevernim i sjeveroistočnim područjima je moguće jače grmljavinsko nevrijeme, praćeno jakim udarima vjetra, intenzivnijim padavinam i gradom. U Hercegovini lokalni pljuskovi i grmljavina uglavnom na sjeveru i sjeveroistoku. Vjetar slab do umjeren u Posavini istočni i sjeveroistočni, a u ostatku zemlje južni i jugozapadni. Najviša dnevna temeratura od 27 do 34 stupnjeva.

 

HP, jun 2019.