Servisne informacije za ponedjeljak, 2. mart

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je elektro napajanje uredno i da nema najavljenih isključenja.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 42 pregleda u ambulanti i 13 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje nisu imali intervencija.

Pripadnici Policijske uprave Trebinje evidentirali su jedno krivično djelo u Gacku, te jedno narušavanje javnog reda i mira takođe u Gacku. Jedna sobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom evidentirana je u Gacku.

Vodosnabdijevanje Trebinja danas je uredno, nema najavljenih isključenja vode.

U Trebinju su jutros izmjereno 12 stepeni, vlažnost vazduha je 87 procenata, a vazdušni pritisak je 978 milibara. Duva južni vjetar brzinom do 6 m/s.

U sedam časova u Bileći je izmjereno 11 stepeni, u Gacku je izmjereno 6 stepeni, Nevesinju je izmjereno 5 stepeni dok su na Čemernu izmjerena 3 stepena.

Najviše padavina za protekla 24 sata bilo e u Gacku – 34,8 litr, u Bileći je palo 29,8 litara, u Nevesinju su pala 23 litra kiše u trebinju 21,2 litra, a na Čemernu 19,7 litara kiše po metru kvadratnom.

Danas u Hercegovini i jugozapadu Bosne pretežno oblačno. U većem dijelu Bosne prije podne mala do umjerena naoblaka, a postepeno naoblačenje u drugoj polovini dana. Nove padavine u većem dijelu zemlje u večernjim satima i tokom noći na utorak, osim u sjevernim područjima. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Od večernjih sati i tokom noći na utorak jačanje juga će usloviti jake i olujne udare vjetra. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 13 i 20°C.

 

HP, mart 2020.