Servisne informacije za četvrtak, 18. jul

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najvaljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 27 pregleda u ambulanti i 11 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su jednu intervenciju.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali jedno narušavanje jevnog reda i mira u Bileći. Registrovane su i četiri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom u Trebinju i Bileći.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 20 stepeni. Vlažnost vazduha je 64 % , vazdušni pritisak 981 mb. Duva sjeverni vjetar brzinom od 2 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 18, Nevesinje 15, Gacko i Čemerno 12 stepeni.

Danas u Bosni i Hercegovini veći dio dana sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Nešto više oblaka očekuje se u sjeverozapadnim područjima. Razvojem oblačnosti, u poslijepodnevnim i večernjim satima satima lokalni pljuskovi i grmljavina se očekuju u većem dijelu zemlje, osim na jugu. Vjetar slab do umjeren, na momente i pojačan promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura  većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura  uglavnom između 25 i 30, na jugu zemlje do 32 stupnja.

HP, jul 2019.