Servisne informacije za četvrtak, 12. septembar

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju nema najavljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 40 pregleda u ambulanti i 6 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su mirna protekla 24 časa.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici policijske uprave Trebinje evidentirali su dva krivična djela u Trebinju. Kao i tri saobraćajne nezgode dvije u Trebinju i jednu u Gacku.

U Trebinju je jutros 20 stepeni, vlažnost vazduha je 60 %, a vazdušni pritisak 990 mb duva sjeverni vjetar brzinom od 1 m/s.

U Bileći jutros izmjereno 14 stepeni, u Nevesinju12 , Gacku 13 i na Čemernu 10, na Čemernu je juče pao 1 litar kiše po metru kvadratnom.

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnim satima slaba kiša se očekuje ponegdje na jugu. Tokom dana, slabi lokalni pljuskovi su mogući na sjeveru i istoku Hercegovine, zapadnim, centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren sjevernog smjera. Jutarnja temperatura vazduha većinom između 10 i 15, na jugu zemlje i do 20, a najviša dnevna temperatura vazduha a većinom između 20 i 26, na jugu i sjeveroistoku zemlje do 28 stepeni.

HP, septembar 2019.