Servisne informacije za srijedu, 11. decembar

Iz Elektro – Hercegovine navode da je elektro napajanje uglavnom uredno, te najavljuju  isključenja na dalekovodu Tvrdoš brda od 11 h do 13h.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođena su dva dječaka.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 23 pregleda u ambulanti i 10 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su mirna protekla 24 časa.

Pripadnici policijske uprave Trebinje evidentirali su jedno krivično djelo u Gacku i pet saobraćajnih nezgoda, četiri u Trebinju i jedna u Ljubinju.

Vodosnabdijevanje Trebinja danas je uredno, nema najavljenih isključenja vode.

U Trebinju je jutros izmjereno 9 stepeni, vlažnost vazduha je 66 procenata, a vazdušni pritisak je 981 milibara. Duva sjevernoistočni vjetar brzinom od 2 do 5 m/s.

U Gacku i Nevesinju je jutros izmjeren 1 stepen, na Čemernu su izmjerena -4 stepena. Dok je u Bileći 6 stepeni.

Kišnih padavina bilo je u svim gradovima istočne Hercegovine, u Trebinju je palo 1 litar, Bileći 0,5 litara, Nevesinju 3 litara, i na Čemernu 4 litra po metru kvadratnom, i 1cm snijega.

Danas u Bosni pretežno oblačno, a u Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima u centralnim i istočnim područjima lokalno slaba kiša u nizinama ili veoma slab snijeg u višim područjima. Vjetar u Bosni slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najviša dnevna temperatura zraka između uglavnom između 1 i 5°C, na jugu zemlje od 8 do 12°C.

 

 

 

HP, decembar  2019.