Servisne informacije za petak, 01. mart  

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođena su dva dječaka.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 30 pregleda u ambulanti i 11 na terenu.

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su 4 intervencije za protekla 24 sata. Jedna je bila tehničke prirode- popravljanje krovova koji su oštećeni tokom nevremena koje je prošle sedmice zahvatilo Trebinje. Vatrogasci su intervenisali i na tri požara, koji su registrovani kod strog objekta Novoteksa, na Tini, i u Gorici kod fabrike Svislajon.

Vodosnabdijevanje Trebinja i jutros je uredno, potvrdili su na u JP Vodovod.

U Trebinju je jutros u sedam časova temperatura vazduha iznosila 2 stepena. Vlažnost vazduha je iznosila 90% , vazdušni pritisak 985 mb. Duvao je sjeverni vjetar brzinom od 1 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća i Čemerno -3, Nevesinje -4, Gacko -5 stepeni. Na Čemernom ima 30 cm starog snijega.

Danas u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini i na jugozapadu malo do umjereno oblačno i sunčano. Tokom dana, uz postupno povećanje oblačosti, padavine se očekuju Krajini i sjevernim područjima. Tokom noći, padavine se očekuju i u većem dijelu Bosne. Na planinama susnježica ili snijeg. Vjetar slab, a na momente i umjeren zapadnog smjera. Najviše dnevne temperature od 11 do 17 stepeni.

HP, mart, 2019.