Црногорски поп пјевач који живи и ради у Београду Сергеј Ћетковић одржао је у Требињу концерт за славу града Свето преображење, наступивши пред неколико хиљада Требињаца на Тргу слободе.

 

Требињски концерт је и дио турнеје “Мој свијет” која је добила име по истоименом албуму, а оно што је најзанимљивије и што и он сам каже, требало му је пет година за нови албум, а три године за турнеју, али је у међувремену имао и других обавеза – постао је тата.

“Мало ми је фалило и инспирације, мало ми је времена одузело и то што сам у међувремену постао тата, а генерално, вријеме сам трошио на лијепе ствари, што је добро, јер сам сад пуних батерија, снимио сам нови ЦД и кренуо на турнеју”, каже Ћетковић.

Додаје да воли позитиву и да је такав и нови албум и “његов свијет”, јер су такви његови погледи на живот, а албум се разликује од претходног, јер, како истиче, трудио се да све буде другачије.

“За корак смо одмакли од оног прошлог, трудио сам се да нови буде баш квалитетан са девет нових пјесама, укључујући и оне старе синглове, тако да ће људи свакако примијетити разлику у односу на некакав мој досадашњи рад”, додаје Сергеј.

И овога је пута прве верзије његових пјесама преслушала његова супруга Кристина, јер суд некога с ким проводи већи дио времена, односно цио свој живот, јесте суд који је њему, признаје и сам, најбитнији.

Она је, каже, неко ко ће му све искрено рећи и много цијени њене коментаре.

Каже да највише воли живот мирног, породичног типа, а успјех те хармоније за Сергеја је једоставан.

“Бавим се музиком и својим животом, а не глупостима као што се бави доста људи на естради. Свако бира свој пут који му је најбољи, а мени је најбољи овакав какав јесте.”

Сергеј је кратко говорио и о својим глумачким искуствима, којима није желио много да се хвали. Како објашњава, у првој је улози глумио самог себе у серији “Андрија и Анђелка” и то није било тешко, док је у свом другом глумачком ангажману у “Дојч кафеу” имао озбиљнију улогу, па се потрудио да то уради на најбољи могући начин.

У Требињу није први пут, јер је у овом граду, с обзиром на то да је рођен недалеко одатле, у Подгорици, био у више наврата и сваки га пут изненади нешто ново, изненади га “како Требиње расте у један лијеп и велики град”, али се промјене исто дешавају и у Подгорици, што га радује, јер је очигледан напредак.

“Пред требињском сам публиком, међутим, био први пут, али су ме и они одушевили и хавала им још једанпут на свему”, казао је Ћетковић и додао да га врло брзо у овом граду могу очекивати поново. “Позовите ме, али доћи ћу ја и сам”, додао је на крају.
Извор: Независне новине