Ovan, 21.03 – 20.04

Ušli ste u povoljniji period, tako da će vam se ukazati šansa da nešto i zaradite. Uz podršku sa strane i malo truda, učinićete čudo. Planirate nove početke. Intuicija govori da ćete imati uspjeha, a vi u nju vjerujete. Pripremite se i za izvjesne poslovne probleme. Sve ide u rok službe, pa i problemi koji se iz dana u dan nagomilavaju.

Bik, 21.04 – 20.05

Donosite odluku koja iz korijena mijenja način života. Trebalo je da prođe dosta vremena da se to dogodi, a sada rješavate da nevoljama okrenete leđa. Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu, možete očekivati uspjeh. U protivnom, mogući su gubici i nerviranja. Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Sredine nema. Važno je da znate kojoj kategoriji pripadate i da se shodno tome ponašate.

Blizanci, 21.05 – 20.06

Posjedujete puno snage za borbu sa problemima; još kad tome dodate nečiju podršku… Period ubiranja lovorika za vas tek počinje. Ljubomorne scene predstavljaju sastavni dio ljubavne igre. Barem vam nije dosadno. Odnose sa ljudima gradite na povjerenju. Pošto ste dodatno oprezni, ulazite u novu zabludu koja se zove – sumnja. Ona nikuda ne vodi.

Rak, 21.06 – 20.07

Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. To će biti komplikovano, jer obaveze vrebaju sa svih strana. Čitava sedmica je u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i džep. Savjet: Ukoliko obraćate pažnju na detalje, možete lako napraviti grešku. Perfekcionizam je potreban, ali često i poguban.

Lav, 21.07 – 21.08

Sudbina vam je naklonjena. Postižete neočekivani uspjeh, što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Zadovoljni ste. Promjena, kako kod koga. Oni koji su bili zdravi mogu narednih dana imati problema, i obrnuto. Slabe tačke organizma su srce i jetra. Savjet: Nemate razloga da budete sujetni, ali ni nesigurni.

Djevica, 22.08 – 22.09

Kreirate sudbinu oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Srećne okolnosti vam idu na ruku, pa ste zadovoljni. Sa partnerom ste u čvrstoj i stabilnoj vezi. Niko vas ne može razdvojiti. Puno strasti nudi vam vatreni Ovan. Prihvatite izazov. Ne budite tvrdoglavi, već oprezni. Iako morate da radite više stvari u isto vrijeme, pokušajte da smanjite rizik.

Vaga, 23.09 – 22.10

Promjene koje vam se dešavaju samo su normalan slijed okolnosti. Možda su nagle, jer ne dozvoljavaju da kolebljivost Vage dođe do izražaja. Niste baš radno orijentisani. Nalazite se dugo u fazi stagnacije, što je počelo da vas zabrinjava. Ne klonite duhom, već zasučite rukave. Savjet: Strpljenje, strpljenje i samo strpljenje. Biće svega pod uslovom da umijete da čekate.

Škorpija, 23.10 – 22.11

Odlučujete se za nov put kojim trasirate budućnost. Želite da uspijete ne birajući sredstva. Neočekivani događaji dočekali su vas nespremnog. Odličan period za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova. Ukoliko se bavite trgovinom, zarada će biti velika. Imate podršku saradnika. Vodite računa o tome šta kome pričate.

 

Strijelac, 23.11 – 20.12

Naredna sedmica je u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. Biće od svega po malo, a dosade najmanje. Ne znate za koga da se odlučite: vatrenog Lava ili nježnog Jarca. Prihvatite ih obojicu, jer je vaša energija neiscrpna. Pošto je nervni sistem blago ugrožen, akcenat treba da stavite na njega. Bavljenje sportom – pravi je i najsigurniji lijek.

Jarac, 21.12 – 19.01

Ovih dana se ponašate u svom stilu. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Ekscentrično ponašanje i želja za slobodnom akcijom su OK. Nekonvencionalni ste i originalni. Strahovi, razočarenja, depresivno ponašanje. To prikrivate osmijehom, stvarajući iluziju da ste svemoćni. Koga zapravo varate? Pa zna se, samog sebe!

Vodolija, 20.01 – 18.02

U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje. Na nov način pristupate ljubavi. Ne opterećujete se glupostima, jer ste harmonični, prvenstveno sami sa sobom. Okolnosti su vam naklonjene. Iskoristite ih. Savjet: Pošto ste svjesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirate se.

Ribe, 19.02 – 20.03

Trenutno vam je najpotrebniji provod. Tek kad budete aktivni učesnik veselja, shvatićete da treba više pažnje da posvetite druženjima i koktelima. Nudi vam se privlačno zaposlenje, lijepo i unosno. Prosto nevjerovatno da to postoji. Za sada ste još u fazi planiranja i pregovora. Ništa konkretno. Slobodne trenutke iskoristite za bavljenje hobijem.