Sedmični horoskop (od 29. marta do 3. aprila 2015.)

 

Ovan, 21.03 – 20.04

Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja, ponekad vam nedostaje dobra volja da detaljno objašnjavate svoje namjere ili da se raspravljate sa saradnicima koji imaju drugačije stavove. Racionalnije koristite svoju energiju, ako se rasplinjavate na više strana to vas može udaljiti od osnovnih interesa i ciljeva. Prija vam nečija pažnja i postupci koji vas inspirišu na nova emotivna maštanja. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na promjene ili na ubrzani emotivni ritam.

Bik, 21.04 – 20.05

Potrebne su vam dodatne i precizne informacije o različitim događajima na poslovnoj sceni, da biste ostvarili svoje dugoročnije ciljeve. Osnovni interesi vas obavezuju na kompromisnu varijantu, ali nemate dovoljno razumijevanja za nečije profesionalne propuste. U odnosu sa voljenom osobom nailazite na nove nesuglasice, ali prihvatite “emotivnu varnicu” kao pozitivan impuls. Uvijek postoje stvari oko kojih možete da razmišljate na sličan način ili da se približite istim ciljevima.

Blizanci, 21.05 – 20.06

Stalo vam je da razriješite različite dileme na poslovnoj sceni i istovremeno da odgovorite na nečije zahtjeve. U skladu sa savremenim poslovnim trendom, potrebna su vam nova ili efikasnija poslovna rješenja. Kombinacija intuicije i praktične pameti, predstavlja dobar model i donosi dugoročnije poslovne efekte. Prije ili kasnije, moraćete da se suočite sa svojim ljubavnim iluzijama. Dok se vi lagodno prepuštate emotivnom zanosu, partner ili osoba koja vam se dopada iznenada povlači pogrešne poteze.

Rak, 21.06 – 20.07

Ostvarili ste uspješne rezultate na različitim poljima i to vas ispunjava velikim ponosom. Svoj prestiž ili uspjeh objašnjavate pravilnom procjenom poslovnih interesa i smislom za dobru organizaciju. Mnoge okolnosti su na vašoj strani, ali postoje različiti aspekti uspjeha ili mjerila vrijednosti. Stalo vam je da ostvarite dugoročnije ciljeve. Djelujete vrlo privlačno i umijete da upotrijebite svoj zanosni šarm u pravom trenutku. U odnosu sa voljenom osobom ne želite da propustite nijedan trenutak emotivne inspiracije, koji vam donosi ljubavni vrhunac ili zajedničku sreću.

Lav, 21.07 – 21.08

Osjećate nedostatak kreativnog raspoloženja u situacijama kada treba da izađete u susret nečijim zahtjevima, čini vam se da kompromis ide na vašu štetu. Prednost dajete poslovima koje možete da obavite u kraćem vremenskom periodu i bez nečije asistencije. Stalo vam je da ostvarite praktične ciljeve i perspektivnu poslovnu reklamu. Novi emotivni kontakti ili dinamičan odnos sa voljenom osobom, uglavnom odgovara vašem ljubavnom ritmu i ispunjava vaša očekivanja. Emotivni zanos ili pojačana strast vas navodi na aktivnu ulogu u različitim situacijama.

Djevica, 22.08 – 22.09

Stalo vam je da okolina prihvati nova rješenja ili savremenije ideje, koje imaju pozitivan uticaj na dalji razvoj događaja na poslovnoj sceni. Imate ozbiljne namjere i da ne dozvoljavate da vas “ograničavaju” u bilo kom pogledu. Energičnost sa kojom završavate svoje radne obaveze okolina tumači na različite načine. Postoje saradnici koji odobravaju vaš uspjeh, ali i oni koji osuđuju vaš stil izražavanja. Uporno izbjegavate sentimentalnu notu ili “emotivno otvaranje”, pred osobom koja želi da vas zavede.

Vaga, 23.09 – 22.10

Novi događaji na poslovnoj sceni zahtijevaju dodatnu pažnju i angažovanost, ali usljed različitih pritisaka većinu obaveza završavate u posljednjem trenutku. Muči vas finansijska neizvjesnost, stalo vam je da investirate svoje znanje i energiju u korisne ciljeve. Potrebno je da sačuvate dobar saradnički odnos da biste ostvarili svoje poslovne vizije. Pokušavate da promijenite svoj odnos sa partnerom u skladu sa ličnim potrebama, ali imate osjećaj da se neprekidno vrtite oko istih tema.

Škorpija, 23.10 – 22.11

Preuzeli ste na sebe veliku odgovornost u različitim situacijama, sa namjerom da utičete na sve važne aspekte u poslovno-finansijskim pregovorima. Primjećujete da saradnici pažljivo prate ili ocjenjuju vaše angažovanje. Ipak, imate dovoljno snage da se izborite sa različitim problemima. Dovoljno ste razumni da sačuvate svoju poslovnu poziciju i da prihvatite nečiji uticaj. U ljubavnom životu ne dolazi do promjena koje priželjkujete, ali vi ste uporni i ne odustajete lako od svojih vizija.

Strijelac, 23.11 – 20.12

Djelujete vrlo energično i stalo vam je da ubrzate poslovni ritam u svom okruženju. Obratite pažnju na nivo prilagođavanja u situacijama koje imaju uticaj na zajedničke interese. Kad god vam se ukaže dobra poslovna prilika, birate lakše ili jednostavnije rješenje. Ipak, postoje okolnosti koje ne zavise od vaše volje ili uticaja. Važno je da sačuvate dodatnu mjeru opreza i diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak umije lako da zavara. Ne zanosite se trenutnom impresijom ili prolaznim raspoloženjem.

Jarac, 21.12 – 19.01

Uz dobru procjenu mogućnosti i pravilan izbor saradnika možete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnoj sceni. Ponekad morate djelovati energično i ultimativno u društvu saradnika. Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava pogrešnim informacijama, koje mogu da vas navedu na loš poslovni potez. U svom prepoznatljivom maniru umijete da osvajate simpatije na različitim stranama. Za promjenu privlači vas neobična avantura. Partner ili osoba koja vam se dopada, ne može da odoli pred vašom pojavom.

Vodolija, 20.01 – 18.02

Stalo vam je da ostvarite zajedničke interese, ali i da promijenite ustaljeni poslovni poredak ili određene uslove koji vas obavezuju na dodatne ustupke. Nema razloga da obraćate pažnju na sporedne situacije koje vam oduzimaju dragocjenu energiju ili vrijeme. Vaša kreativnost dolazi do pravog izražaja u situacijama kada drugi gube volju ili orijentaciju, umijete da pronađete zaobilazno rješenje. Nalazite se u fazi “emotivnog privida”, često na subjektivan način procjenjujete partnerovo ponašanje.

Ribe, 19.02 – 20.03

Stalo vam je da unaprijedite svoju poziciju i stil poslovnog izražavanja, kao i da ostvarite uspješnije rezultate. Angažovani ste na različitim stranama i sa velikim ambicijama ugovarate nove poslovne susrete. U društvu saradnika pokušavate da se nametnete, kao osoba od autoriteta i sa originalnim stilom izražavanja. Vaša profesionalna orijentacija i dobra elokvencija garantuju uspješne rezultate. Ponekad nije lako ostvariti emotivnu harmoniju, imate utisak da se lagano udaljavate od voljene osobe.