Veze često znaju da budu pune nespretnih situacija, uglavnom zbog toga što muškarci i žene ne umiju da pročitaju signale koje jedni drugima međusobno šalju.

Kako bi svima olakšao ovu situaciju, Robert Mani, autor knjige “The guys’ guy’s guide to love” ženama je otkrio male muške tajne koje će im pomoći da shvate kako funkcioniše muški mozak.

1. Nesigurni su

Većina frajera priznaje da se u njima krije zrnce nesigurnosti kada prilaze ženi koja im se sviđa, čak i kada djeluju potpuno sigurni u sebe.

2. Povremeno žele da zamijene ulogu lovca i plijena

Muškarci vole da se igraju lovca, ali takođe žele da povremeno budu i ‘plijen’ zbog toga što često ne znaju pravilno da pročitaju naše signale. Zato će vam biti zahvalni ako im jasno stavite do znanja da vam se sviđaju.

3. Ne pamte detalje

Dok mi u svoju memoriju pakujemo sve sitnice koje smo saznali o njima, oni svoju ‘filtriraju’ i ne pamte mnoge stvari koje sa njima podijelimo. Međutim, to uspješno nadoknađuju. Kada im ispričate neki svoj problem, oni će odmah pokušati da vam pomognu da ga riješite (i onda zaboraviti na njega).

4. Vole kada cijenite njihov smisao za humor

Naravno, vole i kada im to pokažete zato se nasmijte njihovim šalama bez ustezanja (naravno, samo ukoliko su vam smiješne).

5. Put do njihovog srca zaista vodi preko stomaka

Obožavaju da jedu, ne skrivaju to i zato ovu informaciju dobro iskoristite. Ako ne volite da kuvate, izađite s njim na mjesta gdje ima hrane, sigurno će to cijeniti.

6. Žele djevojku koju mogu da odvedu mami

Čak i ako to ne uradi odmah ili želi da sačeka s upoznavanjem, muškarac pored sebe uvijek želi djevojku koju može da predstavi porodici i prijateljima.

7. Dobar muškarac ne želi da se mijenjate zbog njega

Budite najbolja verzija sebe, osjećajte se ugodno i on će biti srećan uz vas. Ne dopuštajte nesigurnim muškarcima da vas mijenjaju zbog sopstvenih kompleksa. Ako vas ne voli onakvu kakva jeste, onda zaslužujete boljeg frajera.

Izvor: Nezavisne novine