Prozivkom igrača prvog tima, poslije dvije sedmice zasluženog odmora, rukometaši trebinjskog Leotara počeli su pripreme za proljećni dio šampionata Bosne i Hercegovine.
Svi igrači koji su nastupili u prvom dijela sezone su se odazvali stručnom štabu, osim Ajdina Bukve koji nije više član trebinjskih plavo-bijelih, kao i Petra Abaramovića koga ovih dana čeka operacija ukrštenih ligamneta.
Opravdano je ove semdice odsutan i šef strucnog štaba Darko Tavrić koji se nalazi sa reprezentacijom Srbije u Staroj Pazovi, gdje se spremaju za kvalifikacionu utakmicu protiv Grčke u srijedu. Inače Srbija je briljantno počela evropske kvalifikacije sa tri osvojena boda u duelima sa Francuskom.
Kompletne pripreme Leotar će sprovesti u Sportskoj dvorani “Miloš Mrdić” pod komandom stručnog štaba i uz pomoć kondicionog trenera Srđa Kuljića.
Prvenstvo se nastavlja 20. januara, dok sedam dana ranije Leotar na svom parketu igra meč Kupa BiH protiv Krivaje iz Zavidovića.
O mogućim pojačanjima i protivnicima u pripremnom periodu klub će se oglasiti naknadno, stoji na fejsbuk stranici RK Leotar.
Foto: Fejsbuk RK Leotar
HP, januar 2021.