Nova banka Banjaluka i direktor banke Milan Radović dobitnici su priznanja “Najbanka i najmenadžer regiona” za 2015. godinu, koju dodjeljuje Evropsko udruženje menadžera i časopis “Euromenadžer”.
“Priznanje je ukazano za izvanredne rezultate i kvalitet rada, te za doprinos razvoju bankarskog sistema, a za banku je uručeno zamjeniku direktora Goranu Avlijašu”, saopšteno je iz Nove banke Banjaluka.

Iz ove banke navode da se unazad nekoliko godina posebno ističe porast ukupne poslovne aktive Nove banke, kao i porast kreditnih plasmana, zatim porast štednje i depozita, što je siguran znak da je banka zadobila povjerenje građana i privrednika i da je njen rejting na bankarskom tržištu značajno porastao.

“Nova banka osluškuje potrebe svojih klijenata i proaktivno djeluje kreirajući usluge ili pakete usluga koji su prilagođeni različitim grupama klijenata. Zahvaljujući unapređenju usluga, uvođenju savremene tehnologije, razvoju stabilne mreže i stručnom i ljubaznom kadru, banka je ostvarila rezultat vrijedan priznanja”, navode iz Nove banke Banjaluka.

Regionalni evropski žiri za izbor najmenadžera i kompanija, Evropsko udruženje menadžera i časopis “Euromanager”, proglasili su najmenadžere i kompanije jugoistočne i srednje Evrope, u petak, 3. jula, u Gradskoj vijećnici u Sarajevu.

Izvor: Srna