Svježu riječnu ribu, plodove mora i ugodan ambijent potražite u ribarnici „Galija“ smještenoj u Zasad polju, pored rijeke Trebišnjce.

Uživajte u ukusima riječne ribe, a iz bogatog menija izdvajamo pastrmku, šaran, lipljen i  skušu, dok za ljubitelje morskih specijaliteta predlažemo degustaciju gambora, lososa, orade, škripina, brancina ili oslića.

Ribarnicu “Galija” možete posjetiti svakog radnog dana od 7 do 23 časa, a uz moderno opremljen novootvoreni restoranski dio doživite još bolji ugođaj degustacije vrhunskih delicija po povoljnim cijenama.

Osim toga, za sve ljubitelje ribljih specijaliteta koji pripremaju neku svečanost kod kuće, za one koji su u žurbi ili jednostavno nisu vješti kuvari predlažemo da poruče željeni specijalitet i uživaju u sočnim ukusima sa bilo kog mjesta. Dobićete kompletno čišćenje i pečenje u skladu sa Vašim željama i zahtjevima.

Uz sve to, ljubazno osoblje ribarnice “Galija” pobrinuće se da vaš ugođaj bude potpun, prema tome preostaje vam samo da posjetite ribarnicu “Galija” u Zasad polju i sami se uvjerite u kvalitet nove priče.

/sponzorisana objava/

HP, jun 2021.