Mnogi parovi su, zbog trenutne situacije u svijetu, prinuđeni da svoju vezu održavaju na daljinu. Međutim, za neke horoskopske znake, ovo nije idealno rešenje.

Blizanci

Često su veoma loš izbor za vezu na daljinu, zbog toga što su obično neodlučni i nikada niste sigurni na čemu ste sa njima. Ponekad mislite da je sve u redu, a to je daleko od istine. Veoma je lako Blizancima i da budu u dve veze istovremeno, a da nijedan od partnera ne posumnja.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje. Ako njihov partner ne može ovo da ispuni baš kada njima padne na pamet, jednostavno će pronaći nekoga ko im je blizu. U njihovom idealnom svetu, voljena osoba mora da se “stvori” tamo gde oni hoće, kad oni hoće. Kod veze na daljinu, to nije moguće.

Vodolija

Oni vole slobodu i umetničke su duše. Druženja sa prijateljima su im često na prvom mestu, a kada se dogodi nešto loše ili ih neko povredi, utehu će prvo potražiti kod partnera. Ako je reč o vezi na daljinu, teško da ovakve situacije mogu da se predvide, pa se Vodolija može osetiti iznevereno i povređeno.

 

 

 

Izvor: Super žena