Neki horoskopski znakovi jednostavno nisu kompatibilni. Bustle tako piše da najemotivniji i najnežniji horoskopski znak Ribe treba da bude posebno oprezan u ljubavnim vezama sa ova tri znaka.

Ribe pronalaze način da se uklope u bilo koji odnos poput fluidnog elementa vode koji predstavljaju – kaže astrolog Lupe Terones. Zbog toga su, kaže, sklonije tome da pate, pa bi trebale da budu opreznije pri biranju partnera ili partnerke. Naravno, ne treba naglašavati da to što je neko određeni horoskopski znak ne treba da vas odbije.

Ovan

Ribe su nježne i prilagodljive, dok su Ovnovi ratnici koji insistiraju na svom. Ovnovi vole da budu prvi u svemu pa se lako može dogoditi da počnu da iskoriščavaju romantične Ribe koje će popustiti u svemu samo da im partner bude srećan.

Vaga

Vaga i Ribe nisu kompatibilne u vezama zbog toga što su previše slične. I jednima i drugima treba neko ko će ih voditi pa ako završe zajedno to može biti veoma komplikovano. Moglo bi biti puno frustracije i zbrke.

Škorpija

Škorpija i Ribe teško mogu da ostvare zdrav ljubavni odnos. Oba znaka su ekstremno emotivna što može da im pomuti rasuđivanje u vezi. Njihov odnos može da postane toksičan jer oboje previše vole, piše Noizz.rs.

Izvor: Atv