Sutra na našem portalu započinjemo sa objavljivanjem foto serijala “Razglednice Hercegovine” koje je, na orginalan i zanimljiv način, osmislila naša redakcija.

 

Kao pioniri donošenja zanimljivih fotografija iz svih krajeva naše regije, koje na najbolji način oslikavaju i reprezentuju Hercegovinu, otišli smo korak dalje i za sve Vas naši dragi čitaoci pripremili serijal koji će za početak doživjeti internet prezentaciju na našoj Facebook stranici i portalu, a u mjesecima ispred nas i svoje štampano izdanje.

 

Svakodnevno ćemo na našem Facebook profilu objavljivati po jednu razglednicu, a zahvaljujući vašim ocjenama i komentarima napravićemo sud koje su od njih najzanimljivije i najbolje, te ćemo odabrane štampati i napraviti jedinstvenu kolekciju koja će, sigurni smo krasiti mnoge Vaše domove ili ćete jednostavno biti u prilici da ih poklonite ili pošaljete dragim osobama. Nedjeljom ćemo objavljene fotografije na Facebook profilu zbirno objaviti i na našem internet portalu.

 

Razglednice su opisane na srpskom i engleskom jeziku iz jednostavnog razloga što ne želimo ljepote Hercegovine “zadržati” samo unutar našeg govornog područja već, kao i do sada, prezentovati neponovljive krajolike naše regije mnogo dalje, te i turistima koji posjećuju “Zemlju sunca i kamena” omogućiti da sa sobom ponesu dio ovog podneblja – barem na fotografiji.

Stoga Vas molimo da ostanete aktivni kao i do sada, kada su u pitanju reakcije na dosad objavljivane fotografije na našem portalu, jer ćemo najvrijednije i najpredanije u ocjenama (like-ovima, komentarima i share-ovima) nagraditi u narednom periodu, o čemu ćete biti blagovremeno obavješteni na stranicama Hercegovina Promo portala.

 

Sve fotografije serijala “Razglednice Hercegovine” su autorsko vlasništvo portala Hercegovina Promo, te su nastale kao plod rada naše redakcije na cijelom području krševite nam regije.

Ostanite i dalje uz nas, jer ovo je samo jedan od brojnih noviteta koji Vas očekuje na našoj internet adresi ove godine.

 

 

Hercegovina Promo, 29. februar 2016.