Internet je danas jedna velika džungla, u kojoj put do ciljanog korisnika može da bude mukotrpno dug i težak. Uprkos milijardama informacija koje se svakodnevno šire ovim medijom, naša mala ekipa je svjedok rasta rejtinga našeg portala u mnoštvu web prezentacija koje možete pronaći na globalnoj mreži. Iako smo startovali u septembru sa željom da Hercegovinu, prije svega njen istočni dio predstavimo u što boljem svijetlu širokom auditorijumu, nismo očekivali za tako kratko vrijeme uspon po broju pregleda i posjeta kako našoj web adresi, tako i facebook fan page-u koji je itekako posjećen, ponajviše iz razloga što objavljujemo ekskluzivne fotografije iz regije bez ikakve cenzure (tu se rukovodimo motom da ćemo s vremenom biti sve bolji u fotografiji, te smo sigurni da će ih biti još mnogo dobrih i interesantnih).

Tako u protekloj sedmici bilježimo rekordan broj od 10354 posjete našem fan page-u, a odakle sve “stižu” naši posjetioci, bolje će reći orginalni prikaz koji prenosimo.

Ono što je trenutno aktuelno je da smo krenuli i sa marketinškom kampanjom koja sve ove rezultate treba dodatno da unaprijedi, te nas dovede na mjesto koje smo zacrtali kada smo i počeli sa ovim projektom. Takođe, krenuli smo i sa objavama tekstova na različite aktuelne teme u Hercegovini, i to iz našeg ugla i na pozitivan način gledajući na stvari koje nas okružuju. Generalno smo opredjeljeni da stvari gledamo na način “da je čaša uvijek do pola puna”…

Paralelno sa kampanjom na ostalim vrstama medija, krećemo i u izmjene koncepcije samog portala koji treba da postane mnogo više dnevni, i treba da Vam da mnogo više razloga da svaki dan provedete uz nas. Trudićemo se da ostanemo drugačiji, da ostanemo pozitivni i da ostanemo vjerni našem sloganu da mi jesmo “LJEPŠA STRANA HERCEGOVINE”.

Hvala Vam na ukazanom dosadašnjem povjerenju, koje nadamo se nećemo iznevjeriti ni u vremenu koje je pred nama.