Anketa koja je dostupna na našem portalu od petka 7. februara i u kojoj naši čitaoci mogu izraziti svoje mišljenje ko je po njihovom sudu najbolji načelnik odjeljenja trebinjske gradske uprave postaje sve zanimljivija i zavrijeđuje sve veću pažnju naših čitalaca.

Do ponoći u ovoj anketi glasalo je 2.694 naša pratioca, a broj posjeta stranici sa ovom anketom zabilježenih od petka bio je 11.001. Posebno je veliki broj glasača i posjeta zabilježen prvog dana objavljivanja ankete (3.724 posjete) i tokom jučerašnjeg dana kada je broj posjeta sa 1.342 u ponedjeljak porastao na 2.754.

Razlika između broja glasova i posjeta uzrokovana je limitirajućim faktorom koji smo postavili kao uslov za učešće u anketi, a to je da sa jedne IP adrese možete glasati samo jednom tokom 24 časa.

Naša redakcija tokom cijelog dana prati glasanje i do sada nisu zabilježene bilo kakve zloupotrebe ankete, a ukoliko bi do toga na neki način i došlo zadržavamo pravo da istu privremeno uklonimo sa našeg portala do otklanjanja sumnje u zloupotrebu.

Ugled i povjerenje naših čitalaca stečeno u proteklih osam godina, otkako postoji portal Hercegovina Promo, kao i prepoznatljiv apolitični pristup nećemo dovoditi u pitanje kada je riječ o ovoj i anketama koje će slijediti.

Nakon četvorodnevnog vođstva po broju glasova Đorđa Miljanovića, tokom jučerašnjeg dana došlo je do preokreta i sa ponoćnim presjekom u vođstvu je lokalni načelnik Odjeljenja za opštu upravu Nenad Milićević sa 761 glasom, drugi je bio Miljanović sa 699 a treći je Bojan Čvoro sa 657 glasova. U “zlatnoj sredini” po vašim glasovima je načelnik Odjeljenja za urbanizam Marko Rikalo sa 194 glasa. Zanimljivo, od petog do sedmog mjesta po ponoćnom presjeku bili su Miro Gredo, Petar Vlatković i Zoran Milošević sa identičnim brojem od po 90 vaših glasova.

GLASAJTE I VI I SAZNAJTE TRENUTNO STANJE GLASOVA U ANKETI NA LINKU OVDJE

Glasanje se nastavlja do sutra u podne, a kako smo ranije najavili pobjednika sa najviše osvojenih vaših glasova pozvaćemo u jutarnji program Padrino radija već u petak 14. februara.

Do sada su u našoj anketi učestvovali najviše pratioci iz Bosne i Hercegovine 78%, potom iz Srbije 5,5 %, SAD 2%, Hrvatske 1,99%, Velike Britanije 1,15% , Crne Gore 1,02%, te Njemačke 0,9%.

Već u petak na našem portalu biće postavljena nova anketa, sa nadamo se podjednako zanimljivom tematikom.

 

HP, februar 2020.