Padrino i turistička agencija „Lux Travel“ vas nagrađuju fantastičnim jednodnevnim izletima, a sve što je potrebno da u četvrtak, 25. juna od 11 časova budete uz 90,8 MHz i odgovorite na naše nagradno pitanje.

Za ovu sedmicu, u pitanju je jednodnevni izlet u 28. juna, i to: Vodopad Kravice – Počitelj – Manastir Žitomislić – Blagaj – Mostar.

Slušajte Padrino radio i putujte sa Lux travelom.

Sve izlete, kojih će ovog ljeta biti po volji za svakoga željnog kvalitetnog jednodnevnog sadržajnog odmora u okruženju, u Lux travelu možete platiti na dvije rate.

Plan i program izleta:

🚌Krećemo iz Trebinja u 7 časova sa stajališta ispred Agencije.
🚌Vozimo se preko Bileće, Stoca, Čapljine i nakon par sati vožnje stižemo do prelijepog vodopada Kravice, jednog od najpopularnijih destinacija u našoj zemlji. Po želji se pješačkom stazom spuštate do vodopada sa jezerom okruženim kafićima i restoranima. Moguće je čak i kupanje. Vodopad Kravice je idealan za fotografisanje i relaksaciju. Ovdje ćemo se zadržati sat i po vremena.
🚌Potom nastavljamo vožnju dolinom Neretve i ubrzo stižemo do Počitelja, grada u kamenu, gdje ćemo napraviti pauzu od pola sata i obići ovaj mali, ali nezaboravni gradić.
🚌Sledeće zaustavljanje nam je u Manastiru Žitomisliću gdje ćemo provesti sat vremena.
🚌Potom nastavljamo kratku vožnju do čuvenog Blagaja, Tekije i izvora rijeke Bune. Ovo fantastično mjesto nudi lijepe kafe-restorane na rijeci, predlažemo da se ovdje osvježite i ručate (naravno, kao i uvijek, možete ponijeti svoju hranu sa sobom). Po želji ćemo obići i čuvenu Tekiju. Planirano zaustavljanje je sat vremena.
🚌Posle toga se okupljamo i autobusom idemo do centra Mostara. Parkiraćemo se kod Zvonika nadomak Starog mosta i Kujundžiluka. Po želji naše putnike besplatno vozimo do Mepas Mall-a. U Mostaru ćemo imati slobodnih tri sata.
🚌U 19 časova se okupljamo i polazimo nazad. Dolazimo u Trebinje oko 21 čas.
Cijena uključuje:
– prevoz klimatizovanim minibusom/autobusom turističke klase
– pratilac puta u autobusu
Cijena ne uključuje:
– ulaznicu na Kravice (8,5 KM po osobi, za djecu do 7 godina ulaz besplatan)
– ulaznicu u Tekiju (2 KM po osobi)
– individualne troškove
CIJENA IZLETA: 25 KM
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
• Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se cjelokupan iznos od 25 KM. Djeca do 15 godina starosti plaćaju 12 KM.
NAPOMENE
• Rok za prijavljivanje je najkasnije jedan dan prije polaska na putovanje ili do popune mjesta.
065 946 187 *** 065 400 254 *** 059 260 400
Preobraženska bb Trebinje (prekoputa Marketa)

HP, jun 2020.