Na području Policijske uprave Trebinje, 07.09.2021. godine evidentirane su dvije saobraćajne nezgode. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela i narušavanja javnog reda i mira.

Policijskoj stanici Bileća prijavljeno je oko 11,45 časova da je u rejonu sela Brestice, opština Bileća, izbio požar. Požarom je zahvaćena trava i nisko rastinje i trenutno nisu ugroženi ljudski životi i materijalna dobra mještana. Policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje na otkrivanju i dokumentovanju uzroka požara.

Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.D. počinilo krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ .

Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala B.К. počinilo krivično djelo „Teška tjelesna povreda“.

 

 

 

HP, septembar 2021.