Na području Policijske uprave Trebinje, 25.01.2021. godine, evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela.

Policijskoj stanici Gacko 25. januara 2020. godine, oko 19,30 časova, prijavljeno je da je u mjestu Gračanica, opština Gacko, došlo do požara na jednoj napuštenoj, staroj kući. Zbog nepristupačnog terena pripadnici Vatrogasne jedinice Gacko nisu mogli pristupiti objektu kako bi požar likvidirali.

O događaju je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se 26. januara izvrši uviđaj na licu mjesta kako bi se utvrdio uzrok požara.

Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala R.V. počinilo krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnjela izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.К. počinilo krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

 

 

 

HP, januar 2021.