Danas su kreativci iz trebinjske HP media grupe softverskim rješenjima udahnuli novu dimenziju u promotivne aktivnosti koje vrše putem LED video displeja, smještenog u samom centru Trebinja, uz most Iva Andrića.

Od danas jedini trebinjski reklamni LED video displej pozdravlja prolaznike oslovljavajući ih sa “Dobar dan” ili “Ćao”, te prolaznicima postavlja pitanja tipa “Da li vam se sviđa naša nova reklama?” i slično. Promotivni period tokom koga će biti vršene ovakve aktivnosti je deset dana, a potom će prolaznici imati priliku da umjesto pozdrava slušaju muzičke sadržaje Padrino radija.

“Ovo je samo djelić aktivnosti koje sprovodimo na osavremenjavanju naših medija, te njihovom međusobnom povezivanju u jedinstvenu i najbolju marketing platformu u našoj regiji. Korisnike usluga i sve građane Trebinja u bliskoj budućnosti očekuju naša nova rješenja koja će našu uslugu podići na, slobodno možemo reći, svjetski nivo, ali i dodatno oplemeniti lokalnu sredinu u kojoj živimo i radimo, što je izuzetno bitan faktor naše poslovne strategije”, rekao je ovom prilikom Bojan Sulaver, direktor HP media group.

Nivo zvuka zanimljivih audio poruka koje periodično odašilje LED displej HP media group usklađen je sa Zakonom o zaštiti životne sredine RS, članu koji se odnosi na dozvoljeni nivo buke na otvorenom prostoru.

Ovaj LED video displej se u proteklom periodu pokazao kao najbolji medij za oglašavanje i promociju u ovom dijelu Hercegovine, koji je za devet mjeseci od instaliranja koristilo više od stotinu dvadeset privrednih subjekata, te je korišten za promociju većine sportskih, kulturnih i drugih manifestacija održanih u gradu na Trebišnjici. Smješten je na jednoj od najprometnijih lokacija u gradu, uz jedan od dva mosta u centru Trebinja koji dnevno bilježi više hiljada automobilskih i pješačkih prelazaka.

 

Hercegovina Promo, januar 2017.