Pročitajte nedeljni horoskop od 4. do 10. oktobra.

Ovan

Moguće su nove poslovne obaveze koje zahtevaju da se malo više potrudite. Sve probleme morate da rešavate brže nego ranije. Pitajte za savet neku osobu za koju znate da može da vam pomogne u vezi sa finansijama. Previše brinete što se tiče partnera. Niste sigurni u sebe. Ako vam se dopada neka osoba probajte da napravite prvi korak ka poznanstvu.

Bik

Napravite plan rada i držite ga se. Možete da se osećate sabotirano jer nemate podršku drugih ljudi. Budite uporni i na kraju nedelje će sav trud da se isplati. Napeti ste i veoma emotivni. Partner vas podržava, nema razloga za brigu. Ako ste slobodni, tokom vikenda je moguće poznanstvo.

Blizanci

Želite da sarađujete sa nekim ko će da vam pomogne da ostvarite sve što ste isplanirali. Dobro razmislite da li treba da ulažete neki novac u posao. Bitno je da ne preterujete sa planovima. Neophodna vam je podrška partnera ove nedelje. Uživate u ljubavi. Neka osoba koju ste skoro upoznali može da pokaže simpatije.

Rak

Svi očekuju od vas da uspete u svemu što radite. Veoma ste iscrpljeni, ali dajte sve od sebe da završite sve što ste započeli. Izbegavajte rasprave sa drugim ljudima na poslu. Budite uporni. Prija vam prisustvo neke osobe koja vam se dopada duže vreme. Veoma vam je stalo vam je da usrećite voljenu osobu i dajete sve od sebe da održite mir.

Lav

Nemate dosta vremena. Odredite prioritete. Ne premarajte se na poslu. Potrudite se da budete detaljni. Ne želite da menjate ništa u svojoj vezi, a konačno ste našli način da uživate i da imate odličnu komunikaciju sa partnerom. Zauzeti, preko interneta ili prijatelja je moguće novo poznanstvo. Ne odlažite ljubav, dajte šansu nekoj osobi koja vam je slična.

Djevica

Ne obraćajte pažnju na druge ljude. Izbegavajte rasprave. Radite svoj posao i bićete zadovoljni na kraju nedelje. Nije vreme za promene na poslu, držite se dosadašnjeg načina rada. Partner je uvek tu za vas. Potrudite se da se ne zapostavljajte ljubavni život zbog posla.

Vaga

Ne preterujte sa planiranjem, nego radite samo ono što je prioritetno. Uradite sve obaveze na vreme, budite fokusirani. Bliski ljudi mogu da vam upute kritike, jer ne stižete da im se posvetite. Odbijate neku zanimljivu osobu kojoj se duže vreme dopadate. Zauzeti, ne možete da promenite ništa u vezi ako ne izdvojite više vremena za voljenu osobu. Budite komunikativniji.

Škorpija

Prihvatili ste previše obaveza koje vas zamaraju. Nemate dosta energije, ali će to da se promeni od vikenda. Zatražite pomoć bliskih ljudi. Ne morate sve sami da radite. Ne želite da uđete u neku novu vezu, to vam sad nije bitno. Veoma ste strastveni. Što se tiče ljubavi, ako ste u vezi, najbitnije je da poradite na komunikaciji sa voljenom osobom.

Strijelac

Sve vam ide od ruke. Lakše dolazite do ostvarenja nego što ste očekivali. Moguć je kraći put. Ako treba da završite neke obaveze oko dokumentacije sada je pravi trenutak. Iskoristite dobre aspekte. Priliv novca je očekivan. Želite da menjate neke stvari, ali ne bi trebalo da se vraćate staroj ljubavi. Zauzeti, stabilno je sve u vašoj vezi i osećate blagostanje. Uživajte sa partnerom.

Jarac

Potrudite se da uspešno sprovedete sve planove. Bitno je da imate podršku saradnika. Moguće je potpisivanje važnih dogovora i bitno je da ne brzate sa promenama. Razmislite dobro o svemu. Što se ljubavi tiče, dobijate dosta pažnje od voljene osobe i nemate problem. Slobodni, imajte strpljenja za osobu koja vam se dopada.

Vodolija

Pitajte starije kolege za savet u vezi sa poslom. Ne nervirajte se bez razloga, nego sagledajte situaciju iz više uglova ako imate neki problem. Odredite prioritete i nemojte da se preforsirate ove nedelje. Pod stresom ste zbog previše obaveza. Pokažite razumevanje za partnerove obaveze, da ne bi došlo do problema. Slobodni, izbegavajte tajnu vezu.

Ribe

Lako ostvarujete sve što ste zacrtali na početku nedelje. Vredni ste. Može da dođe do napredovanja. Budite uporni. Što se tiče ljubavi, preko prijatelja možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Zauzeti, ne prenosite stres sa posla na ljubavni život jer to može da ugrozi vezu.

 

 

 

 

Izvor: Mondo.rs