Pročitajte nedeljni horoskop od 26. jula do 1. avgusta!

Ovan

Partner može biti od velike pomoći. Poverite mu se ako imate neki problem na poslu jer može da da dobar savet. Iskoristite nedelju za izlaske i zabavu. Uživajte sa prijateljima i opustite se. Moguće su neke nove opcije za napredak na poslu. Budite vredni i agilni.

Iznenadite voljenu osobu ove nedelje, pokažite svoja osećanja. Ako ste slobodni, romantični, pa budite otvoreni prema osobi koja vam se dopada neko vreme. Povežite se bolje sa ljudima sa kojima radite da biste bili uspešni ove nedelje. Imaćete višak energije i moći ćete sve da stignete da odradite kako treba.

Blizanci

Veoma ste komunikativni i upućujete dosta komplimenata voljenoj osobi. To može da poboljša odnos. Ako ste slobodni, moguć je flert sa osobom koju znate dugo. Dobićete pohvale na poslu. Napredak je moguć, ali će vas najviše da obraduje priliv novca.

Rak

Budite ponosni na sebe ove nedelje jer ćete da vidite sav svoj uložen trud koji se isplatio. Imaćete više novca nego inače, a to će da vam da novi elan za rad. Koristite svoju intuiciju da stvorite nove kontakte i da poboljšate odnose sa drugima. Pozitivniji ste nego inače I to osetno utiče na vaš odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, na kraćem putu je moguće poznanstvo.

Lav

Bilo bi dobro da nađete malo vremena za uživanje i druženje. Ne isključujte partnera iz svojih planova da se ne bi osećao zapostavljeno. Moguć je priliv novca. Prilično ćete biti zadovoljni ovom nedeljom i napredak je moguć. Očekujte pomoć ženske osobe.

Djevica

Ove nedelje prosto blistate. Venera je u vašem znaku i sve vam ide od ruke i drugi vam ugađaju. Naročito se to odnosi na partnera. Ako ste slobodni, ne brzajte sa ulaskom u vezu nego vidite ko vam se baš dopada. Bitan je kompromis na poslu. Završite započete obaveze, iako možda nećete baš da imate dosta energije za rad.sledecaVaga

Najradije biste da se usmerite na sebe i da provedete neko vreme sami. Uživajte uz dobar film ili seriju, ako ste u vezi, sa partnerom, naravno. Napravite balans između privatnog i poslovnog života. Neka muška osoba može da vam bude velika podrška na radnom mestu. Napredak je izvestan.

Škorpija

Zauzeti, ne plašite se da kažete šta vam smeta u vezi. Postavite se prijateljski prema voljenoj osobi, da biste lakše rešili nesuglasice. Ako nemate partnera, konačno biste mogli da upoznate neku zanimljivu osobu preko interneta ili prijatelja. Privedite na poslu sve obaveze do kraja. Bićete pod stresom jer ne možete baš sve da postignete, ali bar budite temeljni.

Strijelac

Budite podrška partneru u vezi sa planovima koje ima. To može da učvrsti vezu. Slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo. Imate previše obaveza i radite više stvari. Potrudite se da se fokusirate na ono što je bitno, a ne bi trebalo da započinjete ništa novo.

Jarac

Organizacija je jako bitna ove nedelje. Što se bolje organizujete, više ćete vremena imati za privatni život i voljenu osobu. Slobodni, neka osoba iz prošlosti se može vratiti u vaš život. Nije vam potreban veći pritisak na poslu zato budite vredni i odgovorni.

Vodolija

Provedite više vremena sa voljenom osobom i budite posvećeni. Potrebna vam je relaksacija. Na kraćem putu je moguće neko novo poznanstvo. Dajte sve od sebe da uradite sve na vreme. Budite štedljiviji ove nedelje. Bavite se malo više sportom.

Ribe

Ako ste zauzeti, pokušajte da partneru pokažete svoje emocije, ne budite zatvoreni. Strastveni ste, ako ste slobodni, a sada je odlično vreme za novu vezu. Pod stresom ste zbog posla i novca. Oslonite se malo više na saradnike jer ne morate sve sami.

 

 

Izvor: Mondo.rs