Dubrovački Vrtovi Sunca, luksuzan resort s pet zvjezdica i član prestižne grupacije The Leading Hotels of the World, u svoj tim zapošljava više radnika za sezonski rad u sezoni 2020.

Atraktivna primanja, stimulativno radno okruženje, adekvatan smještaj, topli obroci na radnom mjestu te jedan slobodan dan sedmično čine Dubrovačke Vrtove Sunca jednim od najpoželjnijih poslodavaca u regiji.

Otvorena su radna mjesta u odjelu domaćinstva na pozicijama sobar/ica, čistač/ica; u odjelu F&B-a na poziciji konobar/ica, barmen; u odjelu kuhinje na poziciji kuvar/ica, u odjelu recepcije na pozicijama recepcioner, vratar/nosač prtljage, u odjelu praonice na poziciji djelatnik u praonici.

„Ključan pokazatelj izvrsnosti i kvalitete rada su zadovoljni zaposlenici, te visoki postotak sezonskih zaposlenika koji nam se svake godine vraćaju. Također, neprestano ulažemo u znanje i zadovoljstvo zaposlenika kako bismo održali i unaprijedili visoku kvalitetu usluge unutar resorta. Niz internih treninga, razvijeni sustav nagrađivanja i subvencioniranja te redovita druženja za zaposlenike izvrsna su prilika za povezivanje timova unutar resorta kao i za doprinos zajednici putem brojnih humanitarnih akcija unutar kojih kompanija djeluje“, ističe Ivana Šepić Kličan, voditeljica Odjela ljudskih potencijala.

Proces selekcije je u toku te pozivamo sve koji traže dinamično, motivišuće, te visoko profesionalno radno okruženje da se prijave na otvorene pozicije do 31.12.2019.

Za više informacija i prijave pišite na e-mail posao@sungardensdubrovnik.com, nazovite broj telefona 020 361 681 ili posjetite službenu web stranicu www.dubrovniksungardens.com/hr/vise/karijere. Odjel za ljudske potencijale u svakom trenutku dostupan Vam je za upite vezane za proces zapošljavanja.

Predstavite se u najboljem mogućem svjetlu i postanite dio uspješnog tima Dubrovačkih Vrtova Sunca!

O RESORTU

Dubrovački Vrtovi Sunca nude izvrstan izbor savremenih hotelskih soba i apartmana te rezidencija uz vrhunsku uslugu i brojne sadržaje za ugodan boravak i odmor. Smješten u Orašcu na samoj obali Jadranskog mora, samo 11 kilometara od Dubrovnika, koji se nalazi na UNESCO-ovu popisu Svjetske baštine, resort pruža savršeno mjesto za istraživanje destinacije tokom cijele godine. U sklopu resorta nalaze se privatna plaža, tri vanjska bazena, višestruko nagrađivani Spa Centar, polivanetan Sportski Centar, raznovrsan izbor restorana i barova, shopping promenada te jedan od najboljih konferencijskih centara u regiji.

www.sungardensdubrovnik.com

/sponzorisana objava/

HP, decembar 2019.