Izvor: Blic

Prijatelji čovjeka koji je pet puta hapšen zbog vožnje u pijanom stanju izveli su složenu šalu na njegov račun, kako bi ga natjerali da se otrijezni.

Šaljivdžija sa Jutjuba Tom Mejb napravio je improvizovanu bolničku sobu od kancelarije, u koju je smjestio svog alkoholisanog prijatelja, a kada se ovaj osvijestio, ubjedio ga je da je 10 godina bio komi!

Rezultate šale je snimio, a video klip je postavio na Jutjub kako bi obeshrabrio druge od vožnje u alkoholisanom stanju. Mejb je prvo pitao porodicu ovog čovjeka za dozvolu, a onda je režirao čitav nastup, uključujući i lažne medicinske sestre.  Čak se pobrinuo i da se na televizoru u “bolničkoj” sobi  pojavljuju lažne vijesti.

Kada se čovjek probudio, sestra mu je rekla da je prije izvjesnog vremena doživio saobraćajnu nesreću i da će mu se obratiti lekar.

Ta nesreća se desila 2013. godine, a sada je 2023. Posljednjih deset godina ste bili u komi” – rekla je sestra.

On je odmah tražio da vidi suprugu i ćerku, ali mu je rečeno da se smiri i da malo gleda televiziju. Na TV-u su puštene lažne vijesti, među kojim je i jedna da je Majli Sajrus izbačena iz kamp prikolice, jer je “stalno defecirala u dvorištu komšija”.

Tek kada je došla druga osoba iz medicinskog osoblja da se obrati pacijentu, stvari su počele da se razotkrivaju. Medicinskom tehničaru je spala maska, kada je čovjek shvatio da je to zapravo njegov prijatelj Tom Mejb.

VIDEO > Ubjedio prijatelja alkoholičara da je 10 godina bio u komi:

http://www.youtube.com/watch?v=zfvPPPc_UTs