U PERIODU OD 22. DECEMBRA 2019. DO 15. JANUARA 2019. GODINE HP MEDIA GROUP d.o.o. TREBINJE EMITOVAĆE NA SVOJIM MEDIJIMA – PADRINO RADIO i LED VIDEO DISPLEJU U CENTRU TREBINJA PRAZNIČNE ČESTITKE – POSEBNO OSMIŠLJEN KONCEPT OGLAŠAVANJA ZA PRAVNE I POSLOVNE SUBJEKTE.

ISKORISTITE PRILIKU DA SVOJIM POSLOVNIM PARTNERIMA, KLIJENTIMA, KAO I SVIM GRAÐANIMA  TREBINJA I ISTOČNE HERCEGOVINE ČESTITATE NASTUPAJUĆE PRAZNIKE NA NAJEFEKTNIJI I NAJVIDLJIVIJI NAČIN, PO PRISTUPAČNIM CIJENAMA.

hp-media-group-logoPadrino radio je najslušanija radio stanica na području Trebinja koja svoj program emituje na frekvenciji 90,8 MHz. Po sprovedenoj anketi 36% ispitanika koji slušaju radio je označilo Padrino kao svoj prvi izbor, što je ubjedljivo najbolji rezultat među desetak radio stanica koje emituju svoj program na području ovog grada.

Naš reklamni LED video displej nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji u Trebinju, na raskrsnici ulica Preobraženske i Luke Vukalovića – pozicija u samom centru grada, uz most Iva Andrića, kod tržnog centra Market 99. Dimenzija displeja je 5×3 metra – vidno polje 4×3 metra, koji je prepoznat kao najbolja marketing platforma u ovom dijelu Hercegovine.
Pješačka i saobraćajna zona istovremeno, na najfrekventnijem mostu u Trebinju, sa više hiljada dnevnih prolaznika. LED displej emituje zvuk (muzičke sadržaje isključivo – program radija Padrino), na poleđini ima informativnu LED traku sa temperaturom vazduha i vremenom, te predstavlja jedinu besplatnu WiFi zonu u Trebinju, što dodatno povećava interes prolaznika za ovaj medij.

Svi naši klijenti imaju priliku da, u skladu sa svojim interesovanjem, oglašavanje urade na jednom od dva pomenuta medija ili kombinovano, na oba medija istovremeno u jednom od atraktivnih mix paketa.

Od početka mjeseca naši akviziteri su na terenu, a osim u direktnom kontaktu više informacija možete dobiti i posredstvom telefona 066 468 617 i 059 241 025 kao i putem e-mail-a: [email protected].

Vaš HP media group tim

 

 

HP, decembar 2019.