HP MEDIA GROUP d.o.o. je kompanija sa sjedištem u Trebinju koja se bavi poslovima kreiranja medijskih sadržaja posredstvom više vrsta elektronskih medija, te prodajom marketinških usluga i oglasnog prostora na sopstvenim medijima, prioritetno na području grada Trebinja i istočne Hercegovine.

Ova medijska grupacija, koja je već u prvoj fazi svog razvoja postala jedan od najrespektabilnijih medijskih sistema u ovom dijelu Hercegovine sa jasnom vizijom daljeg širenja, nastala je kao spoj primjene modernih tehnologija i dugogodišnjeg iskustva menadžmenta kompanije na poslovima marketinga, prodaje, medija i upravljanja velikim poslovnim sistemima kako u zemlji tako i u inostranstvu. Prioritetan pravac djelovanja HP media group jeste usklađen sa najmodernim trendovima marketinškog tržišta i baštini visoko moralnu odgovornost kada je u pitanju kreiranje i plasman sopstvenih medijskih sadržaja.

U prvoj fazi svog poslovanja HP media group d.o.o. je instalirala LED video displej dimenzija 5 x 3 metra na raskrsnici ulica Preobraženske i Luke Vukalovića u Trebinju, uz most Ive Andrića, koji je danas prepoznat kao najbolja marketinška platforma za oglašavanje u ovom dijelu Hercegovine. Bitno je napomenuti da je ovaj elektronski displej prvi medij ovakve vrste na području istočne Hercegovine i predstavlja otjelotvorenje najnovijih trendova u ovoj oblasti tehnike.

Takođe, uz oglašavanje na LED displeju, HP media group svojim klijentima nudi i usluge oglašavanja na najvećoj mreži „City light“ oglasnih površina u Trebinju (ukupno 14) i dva bilborda na izuzetno atraktivnim lokacijama u užem centru Trebinja. „City light“ panoi su prvi na ovom području osvjetljeni LED rasvjetom i predstavljaju izuzetno kvalitetan promotivni prostor za potencijalne klijente.

Uz navedeno, bitno je istaći da i internet portal Hercegovina Promo, od mjeseca marta ove godine funkcioniše u okviru HP media group. Ovaj portal je nastao kao plod akademskog rada u septembru 2012. godine, a kroz svoj četverogodišnji razvoj došao je na nivo jednog od najposjećenijih i zasigurno najcjenjenijih internet medija u istočnoj Hercegovini i šire. Sa preko 700.000 posjeta u ovoj godini i više od 18.000 stalnih pratilaca na društvenoj mreži Facebook, Hercegovina Promo je medij koji svakodnevno uvećava broj svojih čitalaca, a sve na način koji je postao rijeđe biran put u ovoj medijskoj sferi – od svog osnivanja lišen je crne hronike, dnevno-političkih i stranačkih prepucavanja te objavljivanja senzacionalističkih i neprovjerenih informacija. U narednoj fazi razvoja, koji je menadžment grupacije već definisao, ovaj medij stremi da zauzme još značajnije mjesto na širem prostoru Republike Srpske i BiH.

Kompletno opremljen radijski studio, koji je u funkciji emitovanja eksperimentalnog programa internet radija Padrino od kraja mjeseca juna 2016. godine, predstavlja jednu od najvećih poluga daljeg razvoja HP media group. Trenutno je radio Padrino jedini profesionalni internet radio-emiter u ovom dijelu Hercegovine koji svoj program emituje bez prestanka 24 časa i koji svakodnevno uvećava nivo svoje slušanosti.

Sa svim segmentima rada HP media group se pokazala kao idealan partner koji svojim klijentima omogućava promocije na više vrsta medija i korištenje marketing miksa u cilju sprovođenja ciljane marketinške kampanje – koja na kraju rezultira obostranim zadovoljstvom kroz ostvarenje tržišne namjere i unaprijeđenja željenih poslovnih parametara klijenata.

HP media group d.o.o. kao društveno odgovorna kompanija je sponzor Kluba malog fudbala Leotar iz Trebinja i Futsal kluba „Trebinje“ koji se takmiči u Ligi RS u Beogradu, kao i medijski pokrovitelj i promoter brojnih sportskih, kulturnih i humanitarnih manifestacija koje su u ovoj godini održane na prostoru istočne Hercegovine („Lipa fest“ u Bileći, Trebinjska gitarijada „Mostock“, Motorijada u Trebinju, OK Fest na Tjentištu, obilježavanje 60 godina KUD Alat Swisslion, Biznis liga u malom fudbalu u Trebinju, Međunarodni festival zabavljača za djecu, itd) čijim organizatorima smo od samog osnivanja na raspolaganju u ostvarenju nastojanja za poboljšanje njihovog kvaliteta rada i ostvarivanju medijske i svake druge podrške u radu.

HP media group će i dalje proširivati svoje aktivnosti na ovom planu, srazmjerno svom razvoju, te istovremeno raditi na realizaciji novih društveno-korisnih aktivnosti koje će dodatno unaprijediti sredinu u kojoj živimo i radimo.

Izuzetno smo ponosni i na kampanju „Oni su najbolji među nama“ (link OVDJE) koju smo posredstvom naših medija (LED video displej i internet portal) realizovali tokom mjeseca maja i juna ove godine. Tada smo pod navedenim sloganom promovisali i simbolično nagradili đake generacije svih trebinjskih srednjih škola.

HP media group nije se bavila promocijom političkih subjekata ni na jednom iz sistema svojih medija u predizbornoj kampanji za lokalne izbore u BiH 2016. godine.

Oduševljeni smo na činjenicom da smo svojim pristupom zaokupili pažnju određenog broja mladih, vrijednih i ambicioznih ljudi koji su, svako na svoj način, dali puni doprinos ranoj fazi našeg razvoja na čemu smo im izuzetno zahvalni.

Kao izuzetno mlad poslovni subjekt HP media group d.o.o. može se pohvaliti referentnom listom svojih zadovoljnih klijenata koju čine prestižne kompanije i poslovni subjekti, kako u matičnoj regiji, tako i mnogo šire:

– Komercijalna banka AD Banjaluka
– Tropic maloprodaja Banjaluka
– Nikšićko pivo
– Raiffeisen bank BH dd
– Best doo Travnik
– Elektroprivreda RS
– Swisslion Takovo
– X Express Banjaluka
– Unitehna doo Laktaši

– Herc Invest doo Trebinje
– Poklon dućan
– Desetka doo Široki Brijeg
– JUB doo Sarajevo
– Mikrofin banka
– Color Studio Trebinje
– Vinarija Vukoje Trebinje
– DiV salon namještaja
– Plants Global inc Zvornik
– Segment doo Trebinje
– Šibalija doo Bileća
– Ubla Tours doo
– Autounion doo Trebinje
– Alexandar cosmetics Trebinje
– Aleksić Komerc Bileća
– Cerovac – škola stranih jezika
– Restoran Drijen
– Jelen pivo

– TQ net Trebinje
– AE System – ovlašteni zastupnik automobila „Peugeot“
– Mexico pizzeria
– Đim trejd doo Trebinje
– Sana linea
– L’sashon pizzeria
– Dineco doo
– Termomont d.o.o.
– White bar Trebinje
– Mjenjačnica Nebac
– Odavić doo Trebinje
– Jun Yi s.p.
– Kembridž – škola stranih jezika
– Exterra
– Zlatara Rubin
– Be Cool s.p.
– Kafe „Poeta“
– Dječija igraonica „Dory“
– Gadža autoservis
– Flamingo – namještaj po želji i mjeri
– Britannica – škola stranih jezika
– Exit
– Trial doo
– Peko Trebinje
– Zlatara Dragulj
– Eko gazdinstvo „Vlačić“ … i drugi

HP MEDIA GROUP doo možete kontaktirati na broj telefona 059 241 025 ili nas posjetiti u našim prostorijama na adresi Ulica Kralja Petra I Oslobodioca 55 (Poslovni kompleks „Agrokop“) u Trebinju. Pisati nam možete na e-mail: [email protected].
U fazi izrade je web sajt na adresi: www.hpmediagrupa.com . Možete nas pratiti i putem Facebook društvene mreže na adresi: www.facebook.com/HPmediagroupTrebinje.