Pellegrino travel and home service Igalo je turistička agencija osnovana 2014. koja svojim klijenatima pruža najbolja rješenja iz oblasti turizma na globalnom nivou.

Početak avgusta iskoristite za posjetu jednom od najvećih turističkih bisera Balkana – Ohridu, po izuzetno povoljnoj cijeni već od 90 evra.

U jugozapadnom dijelu Makedonije, na sjeveroistočnoj obali Ohridskog jezera, smjestio se biser Makedonije – grad Ohrid. Posebnost toga grada nije samo u prekrasnom krajoliku, specifičnoj gastronomiji, velikom broju sakralnih objekata, već i u posebno veselom i gostoljubivom mentalitetu njegovih stanovnika. Zbog izuzetnih prirodnih i kulturnih karekteristika, 1980. godine Ohridsko jezero i grad Ohrid su proglašeni za Svjetsku baštinu, i pod zaštitom su UNESCO-a.

CIJENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Prevoz autobusom visoke turističke klase

  • Četiri noćenja u izabranom smještaju

  • Usluge lokalnog turističkog vodiča

  • Obilaske prema programu putovanja

  • Usluge pratioca grupe

CIJENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove

  • Fakultativni izleti (Akva Park 15,00 EUR; Sv. Naum 10,00 EUR)

  • Putno zdravstveno osiguranje

SMJEŠTAJ:

Vila Miranda je smještena u Ohridu, na 100 metara od najbližih restorana i supermarket. Nudi besplatan bežični internet, sobe sa satelitskom televizijom i pogledom na vrt, terasu i zajednički salon. Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Zajednički frižider se nalazi na svakom spratu. U okviru objekta obezbeđen je i besplatan parking. Antički teatar se nalazi na 600 metara, a Samuilova tvrđava na 700 metara.

Plan putovanja

1. DAN / PETAK – 03.08.2018. / PODGORICA – OHRID /

Sastanak grupe ispred hotela “City” u 23:30 h. Polazak u 23:45 h udobnim autobusom visoke turističke klase. Putovanje preko Albanije (Božaj, Skadar, Tirana…) sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe.

2. DAN / SUBOTA – 04.08.2018. / OHRID /

Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima. Smještaj u izabranim smještaju. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon toga odlazak na plažu i slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u smještaj. Mogućnost kolektivnog večernjeg izlaska. Noćenje.

3. DAN / NEDELJA – 05.08.2018. / AKVA PARK /

Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Struge, u Akva park hotela Izgrev. Slobodno vrijeme. Povratak u Ohrid. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4. DAN / PONEDELJAK – 06.08.2018. /

U 10:00 h ispred smještaja polazak grupe u obilazak Ohrida u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Nakon toga odlazak na plažu i slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u smještaj. Noćenje.

5. DAN / UTORAK – 07.08.2018. / SVETI NAUM – BILJANINI IZVORI – ZALIV KOSTIJU

Okupljanje grupe ispred smještaja u 09:00 h i odlazak na fakultativni obilazak Biljaninih izvora, Zaliv kostiju – Mikovog grada, Sveti Naum – Obilazak rekonstruisanog naselja iz bronzanog doba – muzeja i vidikovca, sa koga se pruža nestvarna slika Ohridskog jezera i priobalnog dijela. Nastavak putovanja do Svetog Nauma, čuvenog ohridskog izletišta gdje se Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6. DAN / SRIJEDA – 08.08.2018. / OHRID – PODGORICA

Napuštanje smještaja i polazak za Tiranu. Po dolasku u Tiranu predviđen je obilazak tržnog centra “TEG”. Slobodno vrijeme za ručak i šoping. Nakon toga polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj putovanja !

Više informacija o aranžmanu saznajte na:

Adresa: Pellegrino T.A., Sarajevska 2, Igalo; Stamena d.o.o.- Orjenski bataljon 25
Tel/Fax: +382 31 580 496
Mob: +382 68 835 870  i +382 68 835 871
Viber: +382 68 835 872
E-mail: [email protected]

***

Više o Pellegrinu:

Pored toga što smo akreditovani IATA agenti i pružamo kompletan servis u oblasti avio saobraćaja (rezervacije, izdavanje avio karata, promjene, refundacije) sa svih destinacija u svijetu, a u saradnji sa preko 60 avio kompanija, takođe smo agenti Forth CRS sistema za trajektne linije prema Italiji.

Kreiramo izlete i aranžmane prema potrebama i željama kako domaćeg tako i inostranog tržišta te obezbijeđujemo polise putnog osiguranja.

Kao licencirana agencija garantujemo sigurnost i kvalitet naših usluga. Iskustvo, znanje, društveno odgovorno poslovanje, sposobnost anticipiranja i rješavanja potencijalnoh problema u toku putovanja su ključ našeg uspjeha.

Naš tim zaposlenih posjeduje sve neophodne licence za stručno obavljanje djelatnosti:

GDS Amadeus NMC,
GDS Amadeus ETKT&EMD
GDS Amadeus Content Inn agents
IATA certificate for international travel agent
Forth CRS ferry agents

Br. licence agencije: 373-RJ br. Up I 06-479/3 od 18.06.2014.

/sponzorisana objava/

HP, maj 2018.