Posjetite Donuto, mjesto gdje nastaje slatka čarolija, gdje se spremaju najfiniji američki donati, pripremljeni sa puno pažnje, strpljenja i ljubavi.

Donut je slasna, ukusna, šarena američka krofna koja će vas zbog svog posebnog ukusa i velikog izbora preliva sigurno osvojiti.

“Kažu ako voliš svoj posao sve će ti ići od ruke. Mi obožavamo donute i upravo zbog toga smo se odlučili da ih proizvodimo.  Svaki donat smo začinili sa dva čarobna sastojka: ljubav i pažnja.  Jer, čini nas srećnim vidjeti vas kako uživate u svakom zalogaju”, objašnjavaju kreativni i vrijedni majstori iz Donuta.

U ponudi imaju preko dvadeset vrsta različitih donuta pripremljenih sa najkvalitetnijim čokoladama i voćnim prelivima.

Da bi sva vaša čula u potpunosti uživala, uz donute vam preporučujemo kafe, i to Ice coffee, latte macchiato, mocha coffe, dalgona coffe, kafe sa okusima ili naš već prepoznatljivi cappuccino.

A ako tražite osvježenje u ove vrele ljetnje dane, tu su limunade sa raznim okusima, gazirane limunade i bezalkoholni kokteli.

Sigurni smo da kada se jednom nađete u ulozi degustatora, rado ćete postati rado viđen gost Donuta, a oni vama mjesto u kojem ćete se prijatno osjećati i uživati u slasnim delicijama koje spremaju za vas.

“Nikada nećemo prestati da se razvijamo, učimo, igramo, a ni da uživamo u ukusnoj hrani, pa nemojte ni vi!  I to je naša donatologija”, poručuju iz Donuta.

Posjetite ih u Šantićevoj ulici u srcu Trebinja, pored Bijelih platana.

Budite luckasti, budite djetinjasti, budite veseli, budite slobodni. Uživajte u svakoj kaloriji, sigurno ćete je kasnije i potrošiti.

I zapamtite, život je previše kratak da biste jeli dosadnu hranu.

 

/sponzorisana objava/

HP, jul 2021.