Putnička agencija za luksuzna putovanja traži sretnika koji bi godinu dana putovao svijetom, a pritom bi boravio u najekskluzivnijim hotelima i odredištima te pisao recenzije o njima.

Ako ste ikada sanjali da živite stilom milijardera, no da ne potrošite ni novčića, ovo bi mogao biti posao iz snova za vas. Putnička agencija za luksuzna putovanja traži sretnika koji bi godinu dana putovao svijetom, a pritom bi boravio u najekskluzivnijim hotelima i odredištima te pisao recenzije o njima.

Put je vrijedan milijon dolara, a odabrana osoba odsjest će na karipskom otoku Necker sir Richarda Bransonaposjetit će luksuzni noćni klub Davida Furnisha u Las Vegasu, privatni otok hotel Velaa na Maldivima i skijat će se u najpoznatijim skijaškim odmaralištima.

Takođe, sretnik ili sretnica moći će sa sobom povesti jednu osobu da tokom putovanja ne bi bili usamljeni.

Tražene karakteristike idealnog svjetskog putnika su da osoba bude diskretna, pronicljiva, elokventna i društvena. Takođe, trebala bi osjećati strast prema putovanjima, imati znanje i iskustvo te sklonost dobroj hrani, kulturi i zabavi.

Posao je objavila agencija Luxury Travel Intelligence, namijenjena isključivo članovima, mahom utjecajnim svjetskim putnicima.

Kako biste se prijavili za ovaj posao iz snova, potrebna vam je registracija na stranici VeryFirstTo.com/job gdje ćete u 65 riječi ili manje opisati zašto ste baš vi idealna osoba za uživanje u godinu dana luksuza.

Srecno 😀

Otok Necker

Izvor : Večernji.hr