U samom centru Trebinja, na Glavnoj ulici,  pronađite mjesto za sve poklonike dobrog ukusa …

UZ BROJNE POGODNOSTI U “Poklon dućanu” POTRAŽITE I RAZNOVRSNE MODELE SUNČANIH NAOČALA KOJE SU ZA VAS NA SEZONSKOM SNIŽENJU I DO 40 % !

POKLON DUCAN rasprodaja

„Poklon dućan“ je kuća finih poklona, satova i nakita koja Vam pruža prijatan ambijent i vrhunsku uslugu, koju prati bogat asortiman proizvoda a u svojoj ponudi izdvaja muške i ženske ručne satove poznatih svjetskih brendova, kao i nakit i sunčane naočale  „Ray Ban“, „Dolce Gabbana“, „Prada“, Prada Sport“, „Vouge“, „Police“, „Furla“, „Guess“, “Elle”, “Trusardi”, “Caterpillar” i „Oliver Weber“.

POKLON DUCAN mapa i slika

„Poklon dućan“, kao dio poznatog lanca prepoznatljivog po prestižnom asortimanu pomenutih roba, je generalni zastupnik većine poznatih brendova za zemlje u kojima širi svoju prodajnu mrežu.

Ukoliko ste strani državljanin (Crna Gora, Hrvatska, itd.) na policama ovog prodajnog objekta iznenadiće vas aktuelna promotivna akcija sunčanih naočala, gdje osim povrata PDV-a (17%) kupovinom naočala ostvarujete i dodatni popust od 10 %, što je zasigurno ponuda koju ne želite propustiti.
POKLON DUCAN Finish grafik reklama
Dodatni razlog da posjetite “Poklon dućan” u Trebinju i uvjerite se u kvalitet usluge i naših proizvoda.