Pored mnogobrojnih regionalnih i evropskih nagrada u Podrum Vukoje početkom ove godine dolazi  još jedna nagrada iz daleke Kine.

Više godina za redom Podrum Vukoje 1982 uspješno osvaja azijsko tržište, a kao kruna posvećenosti radu dolazi i veliko priznanje- „Magic Award“,  koje  se dodjeljuje od 2009. godine iz različitih privrednih i industrijskih oblasti. Ove godine je Podrum Vukoje dobitnik nagrade u kategoriji „Magic Wine Brand Award“ i u prisustvu preko 3.500 eminentnih osoba  u „Awarding Ceremony Hall“ –u , među kojima se našao veliki broj olimpijskih sportista, svjetski priznatih  umjetnika i muzičara, Podrum Vukoje 1982 nagrađen je još jednom za kvalitet i posvećenost proizvodnji vina, kao i za cjelokupan doprinos u svijetu vinorgadarstva, vinarstva, ali i vinskog turizma. „Podrum Vukoje 1982“ na ovom tržištu uspješno predstavlja i ekskluzivno distribuira kompanija EVER OCEAN (SHENZHEN) CO. LTD.

Podrum Vukoje 1982 na kineskom tržištu se predstavio sa više svojih vina koja su ovom prilikom i nagrađena.

“Hercegovačka žilavka”– vino proizvedeno sa Carskih vinograda Ušće, specifičnog mikrolokaliteta udaljenog 10 km od Trebinja, kojeg je još Austrougarska monarhija proglasila najpogodnijim za uzgoj ove autohtone sorte vinove loze i vino koje je sa ovog lokaliteta otpremano isključivo na carski dvor u Beču.

“Hercegovački vranac”, “Vranac Rezerva”, “Vukoje syrah 30”“Tribunia cabernet&merlot” su takođe nargađena vina za koja se plodovi beru na lokaciji Zasad polje, smješteno na isušenom koritu rijeke Trebišnjice, gdje se sudaraju vjetrovi Jadranskog mora i hercegovačkih planina, donoseći vinogradu mirise mediteranskog i hercegovačkog bilja, meda i limuna.

Osim vina koja se nalaze na vinskim kartama hotela, restorana i kafea, hedonistima i vinskim kolekcionarima dostupne su i velike selekcije i rezerve, kao i arhivska vina koja se nalaze na ovom tržištu iz proizvodnje ove uspješne vinarije, a to su : “Zlatna selekcija white”, “Zlatna selekcija red”, “Porodične rezerva” iz berbe 2006 i  2007 i  “Millenium” berba 2000 godine.

Posted by Radovan Vukoje on Montag, 29. Januar 2018

 

HP, januar 2018.