Rukometaše “Leotara” u srijedu sa početkom u 19:30h očekuje premijera u elitnom rangu takmičenja,kada na parket SD „Miloš Mrdić“ dolazi ekipa sa izuzetnom reputacijom, “Sloga” iz Doboja.

S obzirom da ligaški dio počinje sa zakašnjenjem od gotovo mjesec dana, izabranici Milana Simonovića potpuno spremno dočekuju favorizovanu ekipu “Sloge”.

Početak prvenstva bio je predviđen za 15.09. tako da je ovo malo specifično, ali mogu reći da smo dobro posložili kockice i da smo u potpunosti spremni za ovaj duel. Pripreme smo u potpunosti odradili prema planu, tako da jedva čekamo start prvenstva i da pokažemo koliko možemo“ –  rekao je Milan Simonović trener Leotara, inače član generacije “Metaloplastike” koja je obilježila čitavu epohu rukometa na ovim prostorima.

Što se tiče ekipe “Sloge” Simonović ima samo riječi hvale, ali ističe da “Leotar” sve protivnike posebno na domaćem parketu očekuje sa „visoko podignutim gardom“, te da očekuje pobjedu.

Sloga” je tim za izvarednom  reputacijom i pravi tim za otvaranje sezone koji će nam pokazati koliko kvalitetno smo odradili pripreme i gdje se praktično nalazimo kad je Premijer liga u pitanju. Očekujem vrhunsku predstavu i pozivam publiku da dođe u što većerm broju da gleda vrhunski rukomet i naravno da nam pomogne u osvajanju prvih bodova“ – dodao je Simonović.

 

HP, oktobar 2018.