U Republici Srpskoj i Federaciji BiH  očekuje se jače naoblačenje sa zapada koje će usloviti padavine poslije podne i tokom noći, a u višim područjima očekuje se snijeg, saopštili su meteorolozi.

 
Jutro je hladno i pretežno vedro, a prije podne oblačnost će postepeno zahvatiti zapadne i južne i predjele, a na istoku će biti sunčanije i malo toplije vrijeme.

Kiša se očekuje poslije podne, a na planinama uveče snijeg, saopštio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske.

Vjetar slab, a najniža jutarnja temperatura od minus četiri do dva stepena Celzijusova, na jugu Hercegovine od dva do šest stepeni.

Najviša dnevna temperatura između osam i 13, na jugu Hercegovine do 15 stepeni, saopštio je Federalni hodrometeorološki zavod.

Temperatura u 8.00 časova: Bjelašnica minus 10, Kalinovik, Nevesinje, Sokolac, Han Pijesak minus šest, Čemerno, Istočni Drvar, Rudo minus pet, Gacko, Foča, Šipovo minus četiri, Bugojno, Ivan-sedlo minus tri, Mrkonjić Grad, Srebrenica,
Jajce, Livno, Tuzla minus dva, Bileća, Višegrad, Kneževo, Sarajevo, Sanski Most minus jedan, Ribnik, Novi Grad, Banjaluka nula, Prijedor, Srbac, Mrakovica, Doboj dva, Bijeljina, Mostar tri, Trebinje, Gradačac četiri, Bihać pet stepeni.

Izvor: Srna