Ovo su najhrabriji znaci horoskopa – Ovan, Lav, Škorpija i Vodolija!

Da li ste se nekad zapitali zašto je nekim ljudima dovoljno da dobiju ideju pa da odmah krenu u akciju, a neke morate da ubjeđujete satima za najobičnije stvari? To ima veze s njihovim horoskopom!

Znaci kojima je Mars aktivan u natalnoj karti biće hrabriji od drugih, o kakvim god poduhvatima da se radi. Ovo su osobine najhrabrijih znaka zodijaka!

Ovan

Njegov vladar je Mars, tako da ga krase neustrašivost i hrabrost. Ovan nema strah, uvijek proba nove stvari, uvijek misli da će se sve završiti dobro, što ga čini i odličnim vođom. Ne zavaravajte se, međutim, Ovnu su ovakvi rizici neophodni jer su neizvjesnost i uzbuđenje njegova duševna hrana.

Lav

Nije slučajnost što je simbol upravo veličanstvena, neustrašiva životinja. Lav ima toliko samopouzdanja da ostaje siguran i pun samopouzdanja čak i u najnevjerovatnijim situacijama. Bez obzira na to sa čime se suočava, Lav će uvijek biti spreman da hrabro iskorači iz svoje zone komfora i uvijek će se dočekati na noge.

Škorpija

Malo toga plaši Škorpiju, zbog toga često voli horor filmove. Škorpija obožava da rizikuje ako misli da će time nešto dobiti. Ne dozvoljava da je bilo koji strah sputava na putu ka ostvarenju snova. Ako još usput može da uživa, presrećna je.

Vodolija

Njen vladar je Uran, planeta šoka i nepredvidivosti, pa nije čudo što je Vodolija uvijek spremna da krene u nepoznato, makar i vezanih očiju i s jednom rukom iza leđa. Nema straha u Vodolijinom životu, ona sve posmatra kao priliku da se razvije i napreduje. Često Vodolije ova hrabrost odvodi i u neposlušnost ili pobunu protiv onoga što vide na svom putu.

 

 

 

 

Izvor: Mondo.ba