Astrolozi ističu da će jesen i zima biti u atmosferi ljubavi i romantike, a četiri horoskopska znaka biće posebno srećni – moguće je da će do kraja 2021. godine pronaći srodnu dušu!

Lav

Lavove očekuje izuzetno zanimljiv period u ljubavi, bez obzira da li traže svoju srodnu dušu ili su je već pronašli. Do kraja 2021. godine vaš privatni život će se nastaviti da se dinamično razvija. U prošlosti ste imali razne uspone i padove u romantičnoj sferi, ali sada vas očekuju mir i harmonija. Vaša sjajna kreativnost zadiviće i privući nove simpatije. Osoba koja vam se sviđa može poželjeti da započnete romantičnu vezu. Oni koji već imaju partnera pronaćiće polet u ljubavi koji će njihov odnos učiniti uzbudljivijim i srećnijim.

Djevica

Mnoge Djevice će do kraja godine uživati u ljubavnim odnosima. Ova četiri mjeseca će jasno pokazati da su se svi dosadašnji napori isplatili. Čak i ako ste iskusili određene poteškoće, sada će radost i sreća prekriti stare emotivne rane i dati vam priliku da dobijete nova krila ljubavi. Pred vama se otvara srećan romantičan put, bez obzira da li ste u vezi ili ne.

Škorpija

Sjajne vijesti stižu za Škorpije. Prije nego što 2022. godina pokuca na vrata, očekuje vas mnogo zanimljivih događaja i romantičnih iznenađenja. Iskreniji ste u odnosu s partnerom, o svemu pričate otvoreno i moguće je da ćete baš tokom ovih mjeseci uspjeti da riješite mnoge izazove. Sve poteškoće će ostati iza. Uskladićete odnose s voljenom osobom. Ako ste sami, sada je idealna prilika da pronađete osobu s kojom će zima biti romantičnija.

Strijelac

Strijelci su takođe među srećnicima u ljubavnom smislu. Imaju dobre šanse da pronađu poznanika ili da postojeću vezu učine dubljom i ozbiljnijom. Ne osvrćite se na prošlost, već idite naprijed i radujte se novim prilikama. Budite dovoljno hrabri da izađete iz svoje zone komfora, postanite kreativni u ljubavi i pozitivne promjene neće dugo čekati. Samo vjerujte u sebe, u ljubav i u svog partnera. Imate sreće: zvijezde će vas aktivno podržati u ispunjenju romantičnih želja, prenosi noizz.rs.

 

 

Izvor: Srpska info