Neki ljudi doslovno izgube glavu kada se zaljube. Život i svijet i sve što ih okružuje odjednom postane ljepše. A oni prestaju da razmišljaju i žele da im se sve u ljubavi dogodi spontano.

Zaljubljenost je jednostavno sposobnost da jedno u drugome vidite sve najbolje.

Pripadnici nekih horoskopskih znakova beznadežno su romantični, zaljubljivi i lako gube glavu, kada se osjete voljenima. Sa druge strane, neki znakovi su jednostavno previše oprezni kada je ljubav u pitanju. Ovi pripadnici zodijaka najčešće donose nepromišljene odluke kada su zaljubljeni:

Ovan

Pripadnici ovog znaka ljubav shvataju izuzetno ozbiljno. Ljubav ih toliko uzbuđuje da sa osobom koju vole žele sve i odmah. I brak i djecu i sretan, udoban život. Zato od njih možete svašta očekivati kada je u pitanju ljubav.

Blizanci

Blizanci su u ljubavi spremni da budu 100%  otvoreni. Oni stalno flertuju u potrazi za nečim što je dovoljno dobro, a kada to nešto i nađu, napraviće od toga senzaciju. Oni uživaju u svakom trenutku ljubavi, ne žele ništa da propuste. Duboko su uronjeni u svoja osjećanja.  Međutim, problem nastaje kada oni više nisu tako sigurni u svoj izbor.

Vaga

Vage u vezu ulaze tako što unaprijed zamisle cijelu svoju budućnost kraj te osobe. Problem nastane u trenutku kada partner slučajno razbije njihove iluzije.

Ribe

Oni svijet gledaju kroz ružičaste naočare. Ljubav je njihovo osnovno osjećanje i kada vole doslovno su na vrhuncu sreće. I za voljenu osobu uradili bi sve, ali ako bi bili ostavljeni, to bi bio kraj njihovog svijeta.

Izvor: Ljepota i zdravlje