Ovakva ljubavna astro kombinacija donosi ljubavnom paru moguće teže započinjanje ljubavne veze a kasnije i nešto izraženiju opasnost od pojave naglašenije dominacije što lako može podstaći i bitnije narušavanje kvaliteta komunikacije.

Ovan i RakUkoliko ljubavni par izbegava suvišnu prekomernu dominaciju i ukoliko nastoji na unapredjenju komunikacije i kvaliteta ljubavne veze ovakva ljubavna kombinacija horoskopskih znakova može neretko doneti i veoma dobro slaganje. Za ostvarenje dobrog slaganja u ljubavnoj vezi veoma je bitna spremnost na međusobno prilagođavanje što u ljubavnoj kombinaciji Ovan i Rak može ponekad izgledati teže izvodljivo ali čest je slučaj i da upravo brojne svoje razlike ljubavni partneri mogu dobro integrisati u svoju ljubavnu vezu.

Ukoliko nema dovoljno spremnosti na razumne kompromise ljubavna veza može lako postati veoma nestabilna, sa čestim javljanjem problema u slaganju i lakšim javljanjem nepoverljivosti tako da su često preterana tvrdoglavost u ponašanju, nespremnost na razumne kompromise i preterana netolerantnost mogući faktori ugrožavanja ovakve ljubavne veze.

Ukoliko postoji obostrana spremnost na razumne kompromise i dovoljno spremnosti za unapredjenje kvaliteta ljubavne veze, u ljubavnoj kombinaciji Ovan i Rak mogu biti istovremeno prisutna i brojna uzbuđenja i emotivna sigurnost a ljubavni par može lakše izgraditi stabilnu ljubavnu vezu.

 

Autor: Olivera Petković
Izvor: www.astrum.co.rs