Vage su uvek u toku s najnovijim trendovima i vole da se razbacuju novcem i kupuju stvari koje će im trajati. S druge strane, Jarčevi ne rade ništa bez razmišljanja “na duge staze”.

1. Vaga

Vage zaista obožavaju da idu u kupovinu. Uvek su u toku s najnovijim trendovima. Poznaju kvalitet i nemaju problema s trošenjem novca na nešto što će trajati. Kod njih je, međutim, najveći problem to što imaju malo previše ‘dobrih investicija’.

Astrološki, drugom kućom prihoda i finansija Vage upravlja Mars, planeta akcije i agresije. Uprkos svom mirnom, uravnoteženom držanju, Vage mogu da imaju probleme kada su finansije u pitanju.

Njihov moto je ‘Morate potrošiti novac da biste zaradili novac’ što se može pretvoriti u veliki problem.

2. Ribe

Na čelu s planetom Jupiter, Ribe uvek jure za privremenom ekstazom i traže smislena iskustva na koja su uvek spremne da potroše novac.

One znaju da je život težak, a ponekad je najlakše rešenje za loš dan – šoping. Poput Vage, finansijskim aspektom Riba takođe upravlja vatreni Mars.

Ribe su oduševljene svojim vrednostima i stvarima, a ako nisu oprezne, bukvalno mogu da potroše svoj ceo štedni račun, a da to i ne primete.

3. Strelac

Pod planetom Jupiter, vatreni, strastveni Strelčevi vole da troše novac na stvari koje će im stimulisati um. Oni su neustrašivi i neće dvaput da razmišljaju o tome da rezervišu samostalno putovanje na Island, piše 24sata.hr.

Upoznaće nove prijatelje u hostelu ili isprobati svaki desert u restoranu s Mišlenovom zvezdicom. Ipak, njihovom financijskom stranom upravlja odgovorni Saturn.

Dakle, sigurnost im je uvek prioritet. Strelčevi vole da zarade novac kako bi mogli da ga potroše.

 

Izvor: 24sata.hr.