Svaki znak ima boju koja mu donosi sreću, prosperitet i osjećaj moći, evo koja je vaša!

Ovan

Ovnova boja je crvena, strastvena i vatrena. Stavite je u spavaću sobu, kupite crvenu tašnu ili crveni komad garderobe kada vam je potrebno još pozitivne energije.

Bik

Zelena kao simbol prirode i ravnoteže, Bikovima donosi napredak i stabilnost u svakodnevnom životu.

Blizanci

Žuta je jasna i “glasna”, simbolizuje radost i sreću, a Blizanci bi trebalo da je nose kada se osećaju blokiranim iz nekog razloga. Probudiće radoznalost, kreativnost i sposobnost rješavanja problema.

Rak

Srebrnosiva kao detalj omogućava Rakovima da se uzdignu iznad neke neprijatne situacije, ali i da privuku ljubav i nježnost u svoj život ukoliko se osjećaju kao da im je svega “preko glave”.

Lav

Naravno da je boja kraljevskog znaka zlatna! Zlatni detalji ili nakit omogućavaju Lavu da se osjeća moćnije i “opasnije”, kad mu je potrebna dodatna doza samopouzdanja.

Djevica

Ako Djevice žele da se fokusiraju na sebe, da otklone brige i posvete se najvažnijim stvarima, trebalo bi da se okruže tonovima zemlje ili šume. Djevice, možete da birate između tamnih nijansi zelene ili smeđe boje.

Vaga

Šarmantne, društvene Vage takođe imaju dve opcije. Svjetloplava će im donijeti smirenost, dok će roze pojačati njihov osećaj ljubavi i posvećenosti drugima kada im je to potrebno.

Škorpija

Crna je boja koja Škorpije štiti, čini da se osjećaju moćnije, ali im pospješuje i sposobnost razmišljanja i zaključivanja.

Stijrelac

Ljubičasta je boja koja Strijelcu “pročišćava” um. Strijelčevi koje nešto muči, makar i ne znali tačno šta je, trebalo bi da se okruže ljubičastom bojom koja će ih vratiti u fokus i omogućiti im da nađu kreativno rešenje za to što ih muči.

Jarac

Svedene nijanse, blaga smeđa ili siva, boje su koje kod Jarčeva bude praktični dio karaktera. Drugima su možda “dosadne”, Jarcu su baš ono što je potrebno kada želi da podigne samopouzdanje.

Vodolija

Jarke nijanse plave bude najbolje u ovom znaku. Vodolije, plava odeća ili detalji po kući podsjetiće vas na mirnije tokove, duboka jezera ili lagune, i vratiće “tok” vaših zbrzanih misli pod stresom u preko potrebnu ravnotežu.

Ribe

Svijetlozelena pojačava sve prirodne talente Riba. Potražite posebno blijede, pastelne nijanse, ukoliko ste pod stresom. One će u vaš život donijeti inspiraciju, mir i utjehu koja vam je potrebna.

Izvor: Mondo.rs