Postoje ljudi s kojima vam je dosadno, ali i oni zabavniji s kojima ni izolacija ne izgleda tako loše.

Ovan

Dinamični i puni energije Ovnovi nikada ne miruju i pronalaze načine za zabavu čak i kada su zatvoreni u kući. Svoj entuzijazam i energiju lako prenose i na druge pa njihovi ukućani izolaciju uglavnom provode u zabavi i veselju.

Blizanci

Blizanci su društveni tipovi i obožavaju da provode vreme s porodicom i prijateljima. Zato njima nije teško da budu zatvoreni u kući ako to podrazumeva i dobro društvo. Uvek su spremni da saslušaju druge i porazgovaraju o njihovim problemima, a s obzirom na to da su rođeni optimisti, u svemu pronalaze pozitivne strane, zbog čega ih je lepo imati u blizini u teškim situacijama poput ove u kojoj se trenutno svi nalazimo.

Lav

Lav ima sposobnost da od pospremanja stana i pranja veša napravi zezanje. Ovaj horoskopski znak jednostavno zna kako da izvuče najbolje iz svega, čak i ako se radi o sasvim dosadnim stvarima.

Strelac

Avanture su ono što pokreće Strelca, zato ih traži u svakoj aktivnosti. Njihov entuzijazam će i najobičnije stvari da učiniti neverovatno zabavnima i ostanak kod kuće će da pretvori u avanturu života.

 

 

Izvor: B92