U Kupu Bosne i Hercegovine nema prava na popravni i zbog toga moramo da budemo oprezni,ispravimo greške iz prvenstvenog duela i učinimo sve da izborimo prolazak u narednu rundu- poručio je trener Borca Nemanja Miljanović pred gostovanje u Trebinju (14.30 časova).

Banjalučani su nedavno prije 10 dana remizirali protiv istog rivala (1:1) u prvenstvu Bosne i Hercegovine a očekuje se da oba trenera promijene sastave sa tog duela.

-Nakon dva vezana meča protiv Tuzle, slijedi nam opet i meč protiv leotara. Igrali smo prije 10 dana u utakmici gdje smo prema prikazanom zaslužili pobjedu. Izvukli smo pouke iz tog duela, vidjeli gdje smo griješili i sad smo u potpunosti skoncentrisani na naredni meč. U Kupu BiH nema popravnog, moramo da budemo oprezni i najvažnije je da se prođe u narednu rundu – istakao je trener Nemanja Miljanović.

Na klupi Leotara zbog crvenog kartona neće biti Branislav Krunić , a očekuju se i određene promjene.

-Sigurno je da ćemo mijenjati tim. Imamo problema sa lakšim povredama i umorom, tako da ćemo vidjeti u kom sastavu ćemo istrčati na „Policama“. Vjerujem da će biti promjena i u Leotaru, a ko god izađe mora dati maksimum. Biće teren sigurno lošiji nego kod nas, što će usloviti promjene i načina igre. Sigurno je da su tereni sve lošiji u ovom jesenjem dijelu polusezone, tako da će to usloviti veću borbu. Ko bude manje griješio, bolje se snalazio na duge lopte taj može da se nada pozitivnom rezultati – poručio je Miljanović.

Duel u Trebinju se igra u 14.30 časova.

 

 

Izvor: Srpska info