Ljekar kineske medicine Filip Manja održaće danas onlajn predavanje o temi “Jačanje imuniteta kineskom tradicionalnom medicinom”, najavljeno je iz Konfucijevog instituta Univerziteta u Banjaluci.

Predavanje će biti održano posredstvom aplikacije “Hangauc mit” /Hangouts Meet/, a učesnici će imati mogućnost da postavljaju pitanja.

Zainteresovani za jednočasovno predavanje treba da se prijave posredstvom elektronske pošte [email protected] sa koje će 15 minuta prije početka predavanja dobiti link za pristupanje.

“Kineska tradicionalna medicina je tokom duge istorije prolazila kroz stotine epidemija. Stvoreno je bogato iskustvo u prevenciji protiv patogena, uključujući ishranu, životne navike, vježbe, suplementaciju i slično”, navode iz Konfucijevog instituta.

U najavi se dodaje da će o ovome govoriti Manja, kao i da će dati praktične savjete kako se odbraniti od virusa.

Onlajn predavanje ljekara kineske medicine Filipa Manje počeće u 13.00 časova.

Manja je ljekar kineske medicine koji je diplomirao kineski jezik i književnost na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Nakon toga je u Kini diplomirao na osnovnim studijama kineske medicine, a obučavao se u oblastima akupunkture, fitoterapije, tuina masaže.

 

 

Izvor: Srna