Želite učiti i raditi? Želite postati dio pobjedničkog tima? Sticati znanja iz oblasti medija i marketinga? Usvojiti znanja i zagospodariti svojim životom, zarađivati bez ograničenja? Ili želite samo honorarno dopuniti vaš kućni budžet?

 

Ukoliko se prepoznajete u nečemu od navedenog nemojte mnogo oklijevati!

Novoosnovana kompanija HP MEDIA GROUP d.o.o. Trebinje traži više saradnika za stalne ili povremene poslove, za koje vam čak nije ni potrebno prethodno radno iskustvo ili već imate stalni posao, a želite da dodatno zaradite.

 

Potrebni saradnici:

– marketing akviziter / promoter (osoba za kontakt sa klijentima na području Grada Trebinja/nije potrebno radno iskustvo )

– novinar / foto-reporter (stalno ili povremeno angažovana osoba za kreiranje medijskih sadržaja sa područja Grada Trebinja / sa ili bez radnog iskustva / mogućnost dopunskog angažmana uz rad u matičnoj medijskoj kući)

– fotograf / snimatelj (povremeno angažovana osoba za poslove fotografisanja)

– video montažer / snimatelj (povremeno angažovana osoba za poslove snimanja i montaže video sadržaja)

– administrativni asistent (osoba za koordinaciju administracije i obavljanje drugih administrativnih poslova / nije potrebno radno iskustvo)

– audio tehničar (osoba za obradu i montažu audio materijala i muzičkih sadržaja)

 

Sve prijave uz biografiju i naznaku za koji od poslova želite da konkurišete (moguće jedna osoba za više pozicija) potrebno je poslati na e-mail adresu: [email protected]     najkasnije do 6. maja 2016. godine.

Kandidati će o terminima intervjua/razgovora biti obavješteni povratnom komunikacijom putem e-maila.

HP MEDIA GROUP d.o.o. Trebinje zadržava potpunu diskreciju za sve trenutno zaposlene koji konkurišu na dodatne/honorarne poslove u ovoj kompaniji.

 

HP MEDIA GROUP d.o.o. Trebinje je novoosnovana kompanija sa sjedištem u Ulici Kralja Petra I Oslobodioca br. 55 (kompleks “Agrokopa”) koja će se baviti poslovima kreiranja medijskih sadržaja posredstvom više vrsta elektronskih medija, te prodajom marketinških usluga i oglasnog prostora na prioritetno području grada Trebinja i istočne Hercegovine.

Ova nova medijska grupacija, koja će već u prvoj fazi svoga razvoja postati najveći medijski sistem u ovom dijelu Hercegovine sa jasnom vizijom daljeg širenja, nastala je kao spoj primjene modernih tehnologija i dugogodišnjeg iskustva menadžmenta kompanije na poslovima medija, marketinga i upravljanja velikim poslovnim sistemima.

Takođe, HP MEDIA GROUP predstavlja najbolji primjer spoja iskustava stečenih u lokalnim, multinacionalnim i inostranim poslovnim sistemima koja će biti prenesena na sve novopridošle članove tima.

S obzirom na novitete koje ova kompanija donosi na područje Trebinja i Hercegovine, nije neophodno da kandidati posjeduju ranije iskustvo jer će poseban tim raditi na obuci novih kadrova.

Vremenski okvir angažmana za pojedine poslove kandidatima će biti saopšten na intervjuima/razgovorima koji će biti zakazani putem e-maila i biće obavljeni u prostorijama HP MEDIA GROUP d.o.o. u Trebinju u dogovorenim terminima.

DOBRODOŠLI U POBJEDNIČKI TIM !

/sponzorisana objava/