/sponzorisana objava/

Sinoć je u SL Industry hotelu u Trebinju održana revija ekstravagantnih frizura i make-up-a u organizaciji Frizerske akademije FAIPA.

Pod sloganom “Tri koraka do ljepote” svoj doprinos reviji dali su i ruska farmaceutska kuća Glavzdrav, koja je predstavila svoja najnovija dostignuća iz oblasti njege lica i tijela, kao i Studio Magique.

Osvrtom na rad Frizerske akademije FAIPA, u kojoj ove jeseni svoja znanja stiče druga generacija polaznika, direktorka Cvijeta Sekulić je istakla da su za izgled večerašnjih modela najzaslužnije vrijedne ruke polaznika i profesora ove ustanove. Predstavljeni su i radovi djece sa posebnim potrebama, koji su od ove godine polaznici akademije u okviru posebnog programa.

“Zadovoljstvo mi je da predstavim naš tim koji se potrudio da večeras sve izgleda baš ovako. Hvala partnerima u ovom projektu, koji su dali svoj poseban doprinos”, istakla je ovom prilikom Sekulićeva.

Reviji i prezentacijama prisustvovalo je više od trideset profesora Škole za negu i lepotu iz Beograda, sa kojom FAIPA ima poseban ugovor o saradnji, na čelu sa direktorkom ove ustanove Veselinkom Životić, kao i brojni gosti.

 

HP, novembar 2017.