U želji da svakoga dana budemo bolji u poslu koji radimo, sa ciljem da i dalje ostanemo redakcija koja “vas sluša”, od sutra na talasima Padrino radija i stranicama našeg portala počinjemo sa realizacijom novog koncepta jutarnjeg programa.

“Jutro sa Padrinom” će svi naši slušaoci sa šireg područja Trebinja, te dijelova opština Bileća, Nikšić, Ravno, Dubrovnik i Župa Dubrovačka imati mogućnost da slušaju na FM frekvenciji 90,8 MHz, dok nas svi ostali mogu slušati online na www.radiopadrino.com.

Naše koleginice Mirjana, Milica i Ivana svakog jutra će sa našim slušaocima i čitaocima podijeliti jednu aktuelnu i zanimljivu temu, sa mnoštvom kompetentnih sagovornika.

Ono što je već postalo prepoznatljivo za naš rad, kompletna radijska tematika i platforma biće prilagođena i za naše čitaoce i prenesena pratiocima našeg portala koji iz bilo kog razloga nisu bili u prilici datog jutra biti uz talase najslušanije radio stanice u istočnoj Hercegovini i medija koji je prepoznat kao najbolja oglasna platforma u našoj regiji.

Ovim korakom nastavljamo da podižemo kvalitet sadržaja koje svakodnevno najuticajnija medijska grupacija u našoj regiji šalje u eter posredstvom svojih multimedijalnih platformi, a u narednom periodu smo za našu publiku pripremili i mnoštvo drugih prijatnih iznenađenja kojima ćemo potvrditi naš slogan da smo “radio i internet portal koji slušaju vas”.

 

Do slušanja, gledanja ili čitanja,
Vaša HP media grupa.

 

HP, januar 2020.